ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Δεν τα παρατά η Ferrari

Δημοσίευση 14 Ιουλίου 2011, 10:31 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δεν τα παρατά η Ferrari
Facebook Twitter Whatsapp
Δεν ενθουσιάζεται ο Φερνάντο Αλόνσο, ύστερα από την πρώτη νίκη της σκουντερία στο βρετανικό γκραν πρι. Ο Ισπανός γνωρίζει ότι οι 92 βαθμοί που απέχει από τον πρωτοπόρο, Σεμπάστιαν Φέτελ, είναι πολλοί, ωστόσο τόνισε πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου.
Δεν ενθουσιάζεται ο Φερνάντο Αλόνσο, ύστερα από την πρώτη νίκη της σκουντερία στο βρετανικό γκραν πρι. Ο Ισπανός γνωρίζει ότι οι 92 βαθμοί που απέχει από τον πρωτοπόρο, Σεμπάστιαν Φέτελ, είναι πολλοί, ωστόσο τόνισε πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου. «Η νίκη δεν θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπω τους επόμενους αγώνες. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, επειδή είμαστε 92 βαθμούς πίσω στην κατάταξη και αυτή είναι πολύ μεγάλη διαφορά. Σε κάθε αγώνα θα προσπαθούμε να κερδίζουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Δεν εγκαταλείπουμε, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Αλόνσο, ο οποίος θέλει να ρίξει τους τόνους, ύστερα από την πρώτη νίκη της Ferrari.

«Ο κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία και ξέρουμε ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από το ένα σιρκουί στο άλλο. Τώρα έχουμε περισσότερη κάθετη δύναμη, κάτι το οποίο είχαν οι ανταγωνιστές μας», συμπλήρωσε ο Ισπανός πιλότος.

Πηγή: www.sport-fm.gr