ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Μοto GP: «Πόρτα» της Honda σε Ντοβιτσιόζο και Σιμοντσέλι

Δημοσίευση 20 Ιουλίου 2011, 15:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μοto GP: «Πόρτα» της Honda σε Ντοβιτσιόζο και Σιμοντσέλι
Facebook Twitter Whatsapp
Τις σκέψεις του για την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο πρόεδρος της Honda, Σουχέι Νακαμότο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει με τρεις αναβάτες στο πρωτάθλημα του Moto GP.
Τις σκέψεις του για την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο πρόεδρος της Honda, Σουχέι Νακαμότο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει με τρεις αναβάτες στο πρωτάθλημα του Moto GP. Τα «θύματα» της εν λόγω απόφασης, είναι ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ο οποίος αναμένεται να χάσει τη θέση του, όπως και ο Μάρκο Σιμοντσέλι, ο οποίος τρέχει με την ομάδα –δορυφόρος- της Honda, Gresini Honda.

«Βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς, η οικονομική κρίση δεν έχει ξεπεραστεί. Επίσης, η Ιαπωνία έχει μεγάλα προβλήματα, εξαιτίας των καταστροφών που συνέβησαν. Όλες μας οι βιομηχανίες έχουν μειώσει την παραγωγή τους κατά 30% και η Honda έχει επηρεαστεί. Συνεπώς, πρέπει να μειώσουμε το κόστος», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Honda, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Αν πρέπει σήμερα να μιλήσω για τους αναβάτες του 2012, μπορώ να μιλήσω για τους Στόνερ και Πεδρόσα, είναι οι μόνοι που έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Συνεπώς, θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε και τον Σιμοντσέλι και τον Ντοβιτσιόζο. Έχω ζητήσει και από τους δύο να κάνουν υπομονή, το μπάτζετ θα μειωθεί, αλλά θα έχω πιο ξεκάθαρη εικόνα τον επόμενο μήνα», συμπλήρωσε ο Νακαμότο.


Πηγή: www.sport-fm.gr