ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

FIM: Επιμένει για το γκραν πρι της Ιαπωνίας παρά τις αντιδράσεις

Δημοσίευση 28 Ιουλίου 2011, 12:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
FIM: Επιμένει για το γκραν πρι της Ιαπωνίας παρά τις αντιδράσεις
Facebook Twitter Whatsapp
Αμετανόητη στη στάση της να διεξαχθεί κανονικά το Grand Prix του Μοντέγκι παραμένει η FIM παρά τις αντιδράσεις των αναβατών.
Αμετανόητη στη στάση της να διεξαχθεί κανονικά το Grand Prix του Μοντέγκι παραμένει η FIM παρά τις αντιδράσεις των αναβατών. Τα υψηλά επίπεδα ραδιενέργεια που υπάρχουν ακόμα και σήμερα στην περιοχή του Μοντέγκι, είναι ο κύριος φόβος των αναβατών που σκέφτονται την υγεία τους και αντιδρούν στην πιθανότητα να διεξαχθεί κανονικά το Grand Prix φέτος στην Ιαπωνία.

Παρά τις αντιδράσεις όμως που έχουν εκφράσει κατά καιρούς αρκετοί αναβάτες η FIM φρόντισε να τους καθησυχάσει ενημερώνοντας μάλιστα πως μετά από έρευνες επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Με ανακοίνωσή της μάλιστα αναφέρει: «Η μελέτη είχε στόχο να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες πληροφορίες της Κυβέρνησης και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, η οποία αφορά τη γενική κατάσταση στην Ιαπωνία, μετά το σεισμό και το τσουνάμι. Αυτή η ανεξάρτητη έρευνα μελετά την κατάσταση στο Μοτέγκι, για τους συμμετέχοντες του Moto GP», αρχικά και προσθέτει:

«Δεδομένων των πληροφοριών της FIM και της Dorna Sport, θα ανακοινώσουμε σύντομα ότι με την προϋπόθεση πως αν δεν υπάρξουν περαιτέρω σοβαρά προβλήματα, το γκραν προ της Ιαπωνίας θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου, όπως έχει καθοριστεί».

Δεν είναι πάντως λίγοι οι αναβάτες, όπως οι Κέισι Στόνερ και Χόρχε Λορένθο που το έχουν πει ανοιχτά, ότι σκοπεύουν να μην παρουσιαστούν στο ιαπωνικό Grand Prix.

Πηγή: www.woop.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr