ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ο Loeb θέλει να ξεχάσει τον αυστραλιανό... εφιάλτη

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2011, 11:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Loeb θέλει να ξεχάσει τον αυστραλιανό... εφιάλτη
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Sebastien Loeb βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2011, αλλά νιώθει ακόμα απογοητευμένος από την τελευταία του εμφάνιση στην Αυστραλία.
Ο Sebastien Loeb βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2011, αλλά νιώθει ακόμα απογοητευμένος από την τελευταία του εμφάνιση στην Αυστραλία. Την πρώτη μέρα στην Αυστραλία, ο Γάλλος οδηγός τούμπαρε το DS3 του με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμους βαθμούς, ώστε να μεγαλώσει τη διαφορά από τον δεύτερο στην κατάταξη. Ο Loeb θα βάλει τα δυνατά του για τη νίκη στο ράλι της πατρίδας του, ώστε θα καταφέρει να πάρει τον 8ο τίτλο της καριέρας του.

Όπως αναφέρει ο Γάλλος στην επίσημη ιστοσελίδα του, το ράλι της Αυστραλίας είναι μια άσχημη ανάμνηση, αφού ξεκίνησε με την τούμπα του αυτοκινήτου του και συνέχισε με το λάθος του Ogier. Τελικά, ολοκληρώθηκε το ράλι, όπου στη τελευταία ειδική τερματίσανε με οδηγίες των μηχανικών τους. Επίσης, περιμένει τον επόμενο αγώνα, αλλά παραδέχεται ότι θα είναι πάλι δύσκολο να κερδίσει το πρωτάθλημα, όπως ήταν και πέρυσι.

Πηγή: autotriti.gr