ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Κούμπιτσα από το 2012

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2011, 11:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κούμπιτσα από το 2012
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα θα επιστρέψει τη νέα χρονιά στα γκραν πρι της Formula 1. Αυτό εκτίμησε ο γιατρός του οδηγού της Ρενό, Ρικιάρντο Σεσαρέλι, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχουν επιπλοκές από τα τραύματα που υπέστη στο ατύχημα, τον περασμένο Φεβρουάριο σε αγώνα ράλι στην Ιταλία.
Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα θα επιστρέψει τη νέα χρονιά στα γκραν πρι της Formula 1. Αυτό εκτίμησε ο γιατρός του οδηγού της Ρενό, Ρικιάρντο Σεσαρέλι, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχουν επιπλοκές από τα τραύματα που υπέστη στο ατύχημα, τον περασμένο Φεβρουάριο σε αγώνα ράλι στην Ιταλία. «Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ρόμπερτ θα επιστρέψει στους αγώνες το 2012. Δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος, αλλά θα είναι μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου», τόνισε σχετικά ο Σεσαρέλι και συμπλήρωσε:

«Η κατάσταση του χεριού του είναι πολύ καλή, ακόμη και αν η θεραπεία πραγματοποιείται σταδιακά. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι είχε τραυματίσει σοβαρά δύο-τρία νεύρα, τους τένοντες και τον μύες, ωστόσο η κίνηση έχει επιστρέψει στα δάκτυλα και είμαι πολύ αισιόδοξος.»

Να σημειώσουμε ότι ο 26χρονος Πολωνός οδηγός, ο οποίος έχει υποβληθεί σε πέντε επεμβάσεις από τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου και τραυματίστηκε σε ράλι στη Γένοβα, έχει αντικατασταθεί για φέτος στη Ρενό από τον Γερμανό, Νικ Χάιντφελντ.