ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Στόνερ: «Οι συνήθεις ύποπτοι»

Δημοσίευση 3 Μαρτίου 2012, 14:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στόνερ: «Οι συνήθεις ύποπτοι»
Facebook Twitter Whatsapp
Με δυο από τα τρία τεστ του MotoGP, να έχουν ολοκληρωθεί, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Κέισι Στόνερ, επανέλαβε ότι «οι συνήθεις ύποπτοι» θα είναι και φέτος εκείνοι που θα προβάλουν την μεγαλύτερη αντίσταση στον δρόμο για τον τίτλο του Πρωταθλητή 2012.
Με δυο από τα τρία τεστ του MotoGP, να έχουν ολοκληρωθεί, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Κέισι Στόνερ, επανέλαβε ότι «οι συνήθεις ύποπτοι» θα είναι και φέτος εκείνοι που θα προβάλουν την μεγαλύτερη αντίσταση στον δρόμο για τον τίτλο του Πρωταθλητή 2012. Στα προηγούμενα πέντε χρόνια, με τις 800cc, μόνον τέσσερεις αναβάτες κατάφεραν να πετύχουν παραπάνω από μια νίκη... ο Στόνερ (33), o Ρόσι (21), o Λορένθο (17) και ο Πεντρόσα (13).

Με τον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι, να προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του πάνω στην Ducati, ο Στόνερ περιμένει ότι οι μεγάλοι του αντίπαλοι θα είναι ο πρώην Πρωταθλητής της Yamaha και δεύτερος το 2010, Χόρχε Λορένθο με τον ομόσταυλό του Ντάνι Πεντρόσα.

«Νομίζω ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Χόρχε θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, όπως και ο Ντάνι», δήλωσε ο Στόνερ. «Είναι πάντα οι ίδιοι. Πιστεύω ότι αν ο Βαλεντίνο ήταν με μια μοτοσυκλέτα που θα την ήξερε, τότε θα ήταν και αυτός διεκδικητής... ελπίζω ότι θα βελτιωθούν κι άλλο».

«Θα είναι οι συνήθεις ύποπτοι. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές και μερικές εκπλήξεις, αλλά είναι εγγυημένο ότι ο Χόρχε και ο Ντάνι θα είναι εκεί».

Ο Λορένθο ήταν δεύτερος - πίσω από τον Στόνερ - στο πρώτο τεστ, ενώ την ίδια θέση κατέλαβε ο Πεντρόσα στις δοκιμές που ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη.

Το τρίτο και τελευταίο τεστ θα διεξαχθεί στην Χέρεθ, από 23 έως 25 Μαρτίου, όταν στην Ισπανική πίστα θα παραβρεθούν - για πρώτη φορά - και οι 21 αναβάτες του MotoGP, οι δώδεκα εργοστασιακές μοτοσυκλέτες και οι εννέα CRT.

Πηγή: www.motograndprix.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr