ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ανακαλούνται μοτοσικλέτες Kawasaki για αντικατάσταση του ανορθωτή

Δημοσίευση 7 Μαρτίου 2012, 14:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανακαλούνται μοτοσικλέτες Kawasaki για αντικατάσταση του ανορθωτή
Facebook Twitter Whatsapp
Πρόγραμμα ανάκλησης πραγματοποιεί η εταιρεία ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ, Γενική Αντιπροσωπεία KAWASAKI, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, για τα μοντέλα ZX600R9/A/B/C, ZX1000E8/9 και ZX1000FA/B, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Πρόγραμμα ανάκλησης πραγματοποιεί η εταιρεία ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ, Γενική Αντιπροσωπεία KAWASAKI, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, για τα μοντέλα ZX600R9/A/B/C, ZX1000E8/9 και ZX1000FA/B, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Η ανάκληση αφορά συνολικά 248 μοτοσικλέτες, στις οποίες υπό προϋποθέσεις, ο ανορθωτής δημιουργεί ανεπαρκή φόρτιση, έχοντας σαν αποτέλεσμα το σβήσιμο του κινητήρα και/ή κατάσταση μη λειτουργίας. Το σβήσιμο του κινητήρα ενώ λειτουργεί μπορεί να δημιουργήσει ενδεχόμενο ατύχημα, με δυσάρεστες συνέπειες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω μοτοσικλετών, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μοτοσικλετών KAWASAKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση του ανορθωτή στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ στο τηλέφωνο 210 3410684.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr