ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Αργεί η Gresini CRT

Δημοσίευση 7 Μαρτίου 2012, 23:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αργεί η Gresini CRT
Facebook Twitter Whatsapp
Απούσα θα είναι πάλι στις δοκιμές, στην πίστα Aragon Motorland, η CRT για την Gresini καθώς το πρωτότυπο με το πλαίσιο της FTR και τον κινητήρα Honda CBR1000RR δεν είναι ακόμα έτοιμο.
Απούσα θα είναι πάλι στις δοκιμές, στην πίστα Aragon Motorland, η CRT για την Gresini καθώς το πρωτότυπο με το πλαίσιο της FTR και τον κινητήρα Honda CBR1000RR δεν είναι ακόμα έτοιμο. Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό και προγραμματισμένο το shakedown της μοτοσικλέτας να γινόταν 8-9 Μαρτίου στη συγκεκριμένη πίστα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και πλέον ο Michele Pirro θα πρέπει να περιμένει τη Jerez για να οδηγήσει πρώτη φορά τη νέα του μοτοσικλέτα.

Ο Fabrizio Cecchini, τεχνικός διευθυντής της Gresini, δήλωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν: «Υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής σε λεπτομέρειες όπως η θέση του αναβάτη. Αυτά συμβαίνουν ακόμα και στα μεγάλα εργοστάσια, πόσο μάλλον σε εμάς. Παρόλα αυτά, ο κινητήρας έχει ετοιμαστεί και η δύναμη είναι καλή.

Σε σχέση με εκείνον της Aprilia ο κινητήρας της Honda δεν έχει προβλήματα αξιοπιστίας, στο τέλος λοιπόν πιστεύω ότι θα έχουμε λίγη περισσότερη ισχύ σε σχέση με το Superbike, μόλις το τελειοποιήσουμε. Δεν περιμένουμε εκπλήξεις από το πλαίσιο, σίγουρα όμως πρέπει να το φέρουμε στα μέτρα μας».

Ο Pirro από τη μεριά του έδειξε να ανησυχεί: «Δεν ξέρω τι να πω. Ανησυχώ, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Η FTR ήταν να μας δώσει δύο πλαίσια στις 15 Ιανουαρίου, αλλά ακόμα όλα είναι παγωμένα. Χάσαμε πολύ χρόνο διότι μας μένει πλέον μόνο το IRTA Test στη Jerez και μετά είναι το Κατάρ. Δεν περίμενα να βρω αυτήν την κατάσταση στον ερχομό μου στο MotoGP».

Η Gresini θα κάνει τελικά την πρώτη της εμφάνιση στις επίσημες δοκιμές IRTA της Jerez το τριήμερο 23-25 Μαρτίου.

Πηγή: woop.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr