ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Αλλαγές τελευταίας στιγμής…

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2012, 19:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αλλαγές τελευταίας στιγμής…
Facebook Twitter Whatsapp
Η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού αποφάσισε τρείς αλλαγές τελευταίας στιγμής που αφορούν το DRS, επιπλέον σετ ελαστικών και στις... θέσεις του προσωπικού κάθε ομάδας. Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν, η FIA, που η συνάντηση του συμβουλίου έγινε στο Μιλάνο, προχώρησε σε τρεις διαφορετικές αλλαγές.
Η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού αποφάσισε τρείς αλλαγές τελευταίας στιγμής που αφορούν το DRS, επιπλέον σετ ελαστικών και στις... θέσεις του προσωπικού κάθε ομάδας. Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν, η FIA, που η συνάντηση του συμβουλίου έγινε στο Μιλάνο, προχώρησε σε τρεις διαφορετικές αλλαγές. -Η πρώτη έχει σχέση με το σύστημα DRS, το οποίο επιτρέπει στο μονοθέσιο να πετύχει υψηλότερες ταχύτητες, ανοίγοντας τις πίσω πτέρυγες. Ο Charlie Whiting, τεχνικός έφορος της FIA, είναι πιθανόν να απαγορεύσει τα χρήση του DRS σε αγώνες που πραγματοποιούνται υπό βροχή, αφού η ορατότητα είναι περιορισμένη και οι υψηλότερες ταχύτητες πιο επικίνδυνες.

-Η δεύτερη αλλαγή αφορά στις δοκιμές που γίνονται την Παρασκευή. Αν σε περίπτωση διεξαχθούν υπο βροχή, όλες οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ακόμα ένα επιπλέον σετ ελαστικών το Σάββατο.

-Τέλος, τρίτη και τελευταία αλλαγή, αφορά στους περιορισμούς που θέτουν στο προσωπικό μιας ομάδας να βρίσκεται συγκεκριμένες ώρες μέσα στην πίστα, κάτι που επισημάνθηκε μετά το περιστατικό που είχε γίνει στο Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Πηγή: autotriti.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr