ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ανακαλούνται 303 Citroen C3

Δημοσίευση 14 Μαΐου 2012, 15:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανακαλούνται 303 Citroen C3
Facebook Twitter Whatsapp
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε την ανάκληση 303 Citroen C3 (A51) και C3 Picasso, για προληπτική αντικατάσταση του καλωδίου γείωσης της μπαταρίας, από την CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ.
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε την ανάκληση 303 Citroen C3 (A51) και C3 Picasso, για προληπτική αντικατάσταση του καλωδίου γείωσης της μπαταρίας, από την CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ. Στα ανακληθέντα οχήματα, στο μήκος του καλωδίου γείωσης μπαταρίας μπορεί μακροπρόθεσμα να επέλθει ρήξη. Πιθανή διακοπή αυτής της ηλεκτρικής σύνδεσης θα έχει ως αποτέλεσμα το σβήσιμο του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση συμβάντος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων CITROEN σε όλη την Ελλάδα, για να αντικατασταθεί προληπτικά το καλώδιο γείωσης της μπαταρίας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 6700364.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr