ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

H πρώτη γυναίκα- αφεντικό στην F1!

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2012, 19:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
H πρώτη γυναίκα- αφεντικό στην F1!
Facebook Twitter Whatsapp
Εκτός από την συνεργασία για πρώτη φορά με ποδοσφαιρικό σύλλογο (την Τσέλσι), η Sauber αναμένεται να έχει γυναικεία παρουσία στα ηνία της ομάδας.
Εκτός από την συνεργασία για πρώτη φορά με ποδοσφαιρικό σύλλογο (την Τσέλσι), η Sauber αναμένεται να έχει γυναικεία παρουσία στα ηνία της ομάδας. Η Μονίσα Κάλτενμπορν αναμένεται να είναι η διάδοχος του Πέτερ Ζάουμπερ μόλις εκείνος συμπληρώσει τα 70 χρόνια ζωής.

«Για μένα προσωπικά αυτό το βήμα αποτελεί ένδειξη απεριόριστης εμπιστοσύνης και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω», σχολίασε η Κάλτενμπορν.

Ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου και ιδιοκτήτης της ιδιωτικής ομάδας, Ζάουμπερ πάλι δικαιολόγησε την απόφαση του, λέγοντας:

«Όταν η BMW αποχώρησε από τη Φόρμουλα 1 το 2009, η Μονίσα Κάλτενμπορν πρωταγωνίστησε στη διάσωση της ομάδας και έκτοτε κάνει εξαιρετική δουλειά ως διευθύντρια.

Το να μεταφέρουμε το 1/3 των μετοχών σε εκείνη για εμένα σηματοδοτεί τη συνέχεια. Επιθυμία μου είναι να διασφαλίσω τη συνέχεια της ομάδας στο μέλλον», σχολίασε ο Ζάουμπερ που θα αφήσει το δικό του ποσοστό στον γιο του, Άλεξ, διευθυντή μάρκετινγκ από το 2010, δηλαδή ο νεότερος Ζάουμπερ παρέλαβε τη σκυτάλη από την Κάλτενμπορν.

Πηγή: woop.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις