ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Bell: «Γνωρίζουμε πολλά περισσότερα»

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2013, 12:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Bell: «Γνωρίζουμε πολλά περισσότερα»
Facebook Twitter Whatsapp
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Mercedes την περασμένη χρονιά ήταν τα ελαστικά.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Mercedes την περασμένη χρονιά ήταν τα ελαστικά. Όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Bob Bell, πλέον ξέρουν πολλά περισσότερα για τα ελαστικά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και φέτος δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της Mercedes είπε: «Μπορεί να μην φάνηκε στην πίστα πέρυσι αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς μάθαμε πολλά για τα ελαστικά και τι πρέπει να κάνουμε ώστε να τα διαχειριστούμε σωστά. Δεν φάνηκε στα αποτελέσματα αλλά αυτό έγινε για διαφορετικούς λόγους.

Φέτος ξεκινάμε τη χρονιά γνωρίζοντας πολλά περισσότερα για το τι πρέπει να κάνουμε και το δείξαμε κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών. Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με πολύ καλύτερη φόρμα γνωρίζοντας πολλά περισσότερα για τα ελαστικά», τόνισε και συνέχισε:

«Οι αλλαγές στα ελαστικά σίγουρα έχουν κάνει τα πράγματα ποιο δύσκολα, δεν είπε κανείς ότι θα είναι μια εύκολη χρονιά. Οι διαφορές στις γόμες αλλά και στη δομή πρόκειται να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα αλλά αυτό είναι κοινό για όλες τις ομάδες και όλοι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Σίγουρα όμως θα είναι μικρότερο πρόβλημα απ’ ότι ήταν πέρυσι», δήλωσε ο Bell.

Πηγή: woop.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr