ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Στα σκαριά 2 crossover από την SEAT

Δημοσίευση 24 Ιουλίου 2013, 23:01 / Ανανεώθηκε 24 Ιουλίου 2013, 18:01
Στα σκαριά 2 crossover από την SEAT
Facebook Twitter Whatsapp

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της SEAT, η ιδέα για το λανσάρισμα crossover μοντέλων όχι μόνο δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα τους και μάλιστα εις διπλούν.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της SEAT, η ιδέα για το λανσάρισμα crossover μοντέλων όχι μόνο δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα τους και μάλιστα εις διπλούν.

Τα κλίμα δείχνει ιδιαίτερα ευοίωνο για την παρουσίαση ενός crossover μοντέλου από την SEAT και αυτό γίνεται αντιληπτό από τις δηλώσεις των υπευθύνων της στον Τύπο.

Χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη, το crossover που σκοπεύει να λανσάρει η SEAT, αναμένεται να βασίζεται στην πλατφόρμα MQB και η πρώτη παρουσίαση του τοποθετείται χρονικά στις αρχές του επόμενου χρόνου. 

Παράλληλα είναι πιθανό οι διαστάσεις του να συμπίπτουν με αυτές του Tiguan, ενώ η σχεδίαση του να επηρεαστεί σημαντικά από το πρωτότυπο IBX, το οποίο είχαμε δει πριν 2 χρόνια στην Γενεύη.

Τα σχέδια της SEAT όμως περιλαμβάνουν και ένα δεύτερο crossover, το οποίο προορίζεται για το 2016 και αναμένεται να βασίζεται στο επίσης αναμενόμενο VW Taigun, που είδαμε πρόσφατα στην έκθεση αυτοκινήτου του Σάο Πάολο.

Πηγή: autotriti.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις