ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Σκέψεις στη Lotus για τον αντικαταστάτη του Raikkonen

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2013, 13:27 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2013, 13:27
Σκέψεις στη Lotus για τον αντικαταστάτη του Raikkonen
Facebook Twitter Whatsapp

Η Lotus γνωρίζει ότι του χρόνου δεν θα έχει τον Kimi Raikkonen αλλά η απόφαση για το ποιος θα καλύψει τη θέση του θα αργήσει λίγο να ληφθεί.

Η Lotus γνωρίζει ότι του χρόνου δεν θα έχει τον Kimi Raikkonen αλλά η απόφαση για το ποιος θα καλύψει τη θέση του θα αργήσει λίγο να ληφθεί.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Eric Boullier, δήλωσε πως δεν μπορούν να προχωρήσουν σε καμία συμφωνία με κανέναν οδηγό ακόμα, καθώς τα χρήματα από την Infinity Racing έχουν «κολλήσει».

Μόλις λυθούν τα προβλήματα με τον επενδυτικό όμιλο τότε θα μπορέσουν να προχωρήσουν.

Οι πιθανοί οδηγοί για την κενή θέση στην ομάδα το 2014 είναι οι Felipe Massa και Nico Hulkenberg.

«Θα ήθελα να ολοκληρωθεί η συμφωνία που θέλαμε να δείξουμε στον Kimi διότι είναι πολύ σημαντική για την ομάδα Θα φέρει οικονομική σταθερότητα για περισσότερο από 5 χρόνια και επίσης θα μας επιτρέψει να κάνουμε πρόοδο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε σκαμπανεβάσματα», τόνισε, για να συμπληρώσει:

«Όταν λοιπόν ολοκληρωθεί αυτό τότε θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε για τους οδηγούς της επόμενης χρονιάς, όπως επίσης και για τους οδηγούς που θα είναι στην ομάδα τα 2015, 2016 και 2017. Υπάρχουν δύο λύσεις: είτε ψάχνουμε για κάποιο νεαρό οδηγό ο οποίος μπορεί να μείνει στην ομάδα για 3 χρόνια ή ρισκάρουμε και παίρνουμε κάποιον για ένα χρόνο και στη συνέχεια κοιτάζουμε τι υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Boullier.

Ο Γάλλος συνέχισε λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγει ο Romain Grosjean από την ομάδα: «Θα ήταν μεγάλο λάθος αν αλλάζαμε τον Romain, όμως πρέπει να συνεχίσει την καλή πορεία που έχει. Στους τελευταίους 5 αγώνες στη σειρά είναι πολύ καλός. Αν μπορεί σε 5 τότε μπορεί και σε 10 αλλά και σε όλη του την υπόλοιπη καριέρα. Αυτό που εύχομαι είναι να συνεχίσει έτσι διότι αν το κάνει τότε θα έχει λαμπρό μέλλον», κατέληξε.

Πηγή: woop.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr