ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen

Δημοσίευση 9 Μαΐου 2019, 03:00 / Ανανεώθηκε 8 Μαΐου 2019, 14:37
Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen
Facebook Twitter Whatsapp

Η έκδοση ID.3 θα έχει αυτονομία 420 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κύκλου δοκιμών WLTP

Η Volkswagen αποκάλυψε το όνομα, την τιμή και τα πρώτα χαρακτηριστικά του νέου του ηλεκτρικού μοντέλου. Θα ονομαστεί ID.3, θα είναι παρόμοιο με τον Golf και έχει ετήσιο στόχο πωλήσεων άνω των 100.000 μονάδων στην Ευρώπη.

Η VW ξεκίνησε από χθες εκστρατεία μάρκετινγκ ώστε να ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες. Για να το αποκτήσει κάποιος αρκεί να δαπανήσει περίπου 40.000 ευρώ στη Γερμανία, χωρίς να λογαριάζονται τα κίνητρα που υπάρχουν. Ωστόσο θα υπάρχουν και άλλες εκδόσεις ID.3 με τιμές που θα κυμαίνονται κοντά στα 30.000 ευρώ, καθώς και μια έκδοση μεγάλης μπαταρίας η τιμή που ακόμη δεν αποκαλύφθηκε.

Κατά τη διάρκεια της προπαραγγελίας οι πιθανοί πελάτες θα πρέπει να καταβάλλουν εγγύηση εγγραφής 1.000 ευρώ. Τα πρώτα μοντέλα αναμένεται να παραδοθούν στις αρχές του επόμενου έτους. Η έκδοση ID.3 θα έχει αυτονομία 420 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κύκλου δοκιμών WLTP. Η VW αναμένει ότι αυτή η επιλογή μπαταρίας θα είναι η πιο δημοφιλής έκδοση τριών εκδόσεων που θα έχουν εύρος από 330 έως 550 χλμ.

Πηγή: ΑΠΕ

(Πηγή φωτογραφίας: elektrowoz.pl)