ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Nissan: Νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης με το Ambition 2030

Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου 2021, 23:00 / Ανανεώθηκε 31 Δεκεμβρίου 2021, 21:04
Nissan: Νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης με το Ambition 2030
Facebook Twitter Whatsapp

Το όραμα υποστηρίζει τον στόχο της Nissan για ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα, σε όλο τον κύκλο ζωής των προϊόντων της, έως το οικονομικό έτος 2050.

Με την ηλεκτροκίνηση να βρίσκεται στο επίκεντρο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής των αυτοκινητοβιομηχανιών, η Nissan παρουσίασε το Nissan Ambition 2030, το νέο μακροπρόθεσμο όραμά της για την ενίσχυση της κινητικότητας.

Μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, η Nissan θα προσφέρει ηλεκτροκίνητα οχήματα και τεχνολογικές καινοτομίες, ενώ θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της παγκοσμίως. Το όραμα υποστηρίζει τον στόχο της Nissan για ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα, σε όλο τον κύκλο ζωής των προϊόντων της, έως το οικονομικό έτος 2050.

«Με το Nissan Ambition 2030, θα οδηγήσουμε τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, θα προωθήσουμε τεχνολογίες για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και θα επιδιώξουμε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Θέλουμε να μεταμορφώσουμε την Nissan ώστε να γίνει μια βιώσιμη εταιρεία που χρειάζονται πραγματικά οι πελάτες και η κοινωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan, Makoto Uchida.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr