current views are: 7

18 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση16:10

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μας προσκαλεί σε «Δείπνο κυανίου» στο Γυάλινο Θέατρο

Ο Θεσσαλός τραγουδοποιός οργανώνει την κάθοδο του στην Αθήνα για έξι μόνο παραστάσεις από 20/3.

Δημοσίευση 16:10’
αρθρο-newpost

Ο Θεσσαλός τραγουδοποιός οργανώνει την κάθοδο του στην Αθήνα για έξι μόνο παραστάσεις από 20/3.

Ο Θεσσαλός τραγουδοποιός οργανώνει την κάθοδο του στην Αθήνα για έξι μόνο παραστάσεις από 20/3.

Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται, λέει ο άγραφος νόμος της showbiz που λίγοι τολμούν να καταστρατηγήσουν. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είναι ένας από τους λίγους. Δεν περιφρονεί το κοινό του, ούτε το κολακεύει. Δεν χάνει τον ύπνο του μη, την ώρα που εκείνος πλέκει στιχάκια, κάποιος άλλος του πάρει τη θέση στο προσκήνιο.

Η στάση του Παπακωνσταντίνου, αν και αξιοθαύμαστη, είναι ελάχιστα ικανοποιητική για το κοινό του στην Αθήνα. Τον βλέπουν στη χάση και στη φέξη και τότε σπάνια τους κάνει τη χάρη να είναι καθιστοί με το ποτό τους σε ποτήρι. Γι’ αυτό και η κάθοδός του στο κλεινόν άστυ μέσα στον Μάρτη είναι γεγονός που πρέπει να επισημανθεί και να γιορταστεί με πάσα επισημότητα.

Πότε και πώς αριβάρει ο Παπακωνσταντίνου στην Αθήνα; Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Γυάλινου Θεάτρου, ο τραγουδοποιός και το ασκέρι του -Ματούλα Ζαμάνη (τραγούδι), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, λαούτο), Ανδρέας Πολυζωγόπουλος (τρομπέτα, φλικόρνο), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Κώστας Παντέλης (ηλεκτρική κιθάρα), Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Αντώνης Μαράτος (μπάσο), Αλέξανδρος Κτιστάκης (τραγούδι)- θα πατήσουν τη σκηνή την Παρασκευή 20 Μαρτίου. Στις αποσκευές τους θα κουβαλούν παλιές και νέες επιτυχίες, από τα πρώτα δισκογραφικά βήματα του δημιουργού έως το ηλικίας ενός έτους «Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου».

Όσοι πιστοί προσέλθετε!

 

 

Θανάσης Παπακωνσταντίνου Full Band «Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου», Γυάλινο Θέατρο,  Συγγρού 143, Aθήνα, τηλ. 210 9315600, www.gialino.gr, 20, 21, 27 & 28/3 και 3 & 4/4. Είσοδος: προπώληση 10 (όρθιοι) και 12 ευρώ (καθήμενοι), στο ταμείο 12 (όρθιοι) και 14 ευρώ (καθήμενοι). Η μπύρα τιμάται 3 ευρώ και το ποτό 5 (η κατανάλωση είναι υποχρεωτική). Προπώληση: http://www.viva.gr/.


σχετικα αρθρα