current views are: 3

29 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση16:39

Η Μαριέττα Φαφούτη είναι το «χρυσό» κορίτσι

Η καλλιτέχνης και η οκταμελής μπάντα της βγαίνουν στον Κήπο του Μεγάρου μαζί με την Angelika Dusk.

Δημοσίευση 16:39’
αρθρο-newpost

Η καλλιτέχνης και η οκταμελής μπάντα της βγαίνουν στον Κήπο του Μεγάρου μαζί με την Angelika Dusk.

Η καλλιτέχνης και η οκταμελής μπάντα της βγαίνουν στον Κήπο του Μεγάρου μαζί με την Angelika Dusk.

Οι fans της Μαριέττας Φαφούτη δεν χάνουν εμφάνισή της. Τους συγκινεί η αισιοδοξία που αποπνέει, η ενέργεια που εκπέμπει από κάθε πόρο του σώματός της, το μέταλλο της φωνής της και ο τρόπος που έχει να παρασύρει τους πάντες σε έναν μαραθώνιο χορού. Και την ακολουθούν. Την ακολουθούν στις προγραμματισμένες συναυλίες της σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας για να νιώσουν λίγο από αυτό το feelgood αίσθημα που τη συνοδεύει πάντα και παντού, να ακούσουν τα σουξέ που έχουν εγγραφεί στον εγκέφαλό τους –«Homemade Joy» και «Try A Little Romance»- και να εκπλαγούν από τις απρόσμενες διασκευές ποπ διαμαντιών από το παγκόσμιο ρεπερτόριο.


Μαριέττα Φαφούτη

Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει πιο κατάλληλος χρόνος και χώρος για να απολαύσει κανείς την Μαριέττα από τον Κήπο του Μεγάρου βράδυ καλοκαιριού. Εκεί όπου τα καθίσματα δεν αποτελούν αναγκαία συνθήκη για την απόλαυση της μουσικής, το γκαζόν είναι δροσερό κάτω από τα πόδια και ο έναστρος ουρανός είναι το τελευταίο σύνορο.

Τη Μαριέττα Φαφούτη στην συναυλία της «Gold» στο Κήπο θα «προλογίσει» μελωδικά η Angelika Dusk, η νεαρή δημιουργός που έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές με τις «pop with a twist» μελωδίες της, καθώς και τραγούδια από το πρώτο της άλμπουμ «Marionette».


Angelika Dusk

Παίζουν οι μουσικοί:

Ευαγγελία Ξυνοπούλου: φωνητικά-κρουστά
Εύη Κουρτίδου: φωνητικά-κρουστά
Παναγιώτης Ζούγρος: φωνητικά-κρουστά-ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Ζευκιλής: μπάσο
Κώστας Χαλιώτης: ντραμς
Γιώργος Ζαρέας: τρομπόνι
Ρένος Παπασταύρος: πλήκτρα-sampling
Δημητρης Σιάμπος: κιθάρες
Γιάννης Παξεβάνης-Γιώργος Κατσιάνος: ήχος

Με την Angelika Dusk Band:
A. Dusk (φωνή, πλήκτρα)

Φωτεινή Κωστοπούλου (φωνητικά)
Φώτης Βαγενάς (κιθάρα)
Πέτρος Βασιλιάδης (μπάσο)
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα)

Δημήτρης Μποσινάκος (τύμπανα)

Μαριέττα Φαφούτη «GOLD» -Οpening act Angelika Dusk,  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Παρασκευή 17 Ιουλίου, ώρα 9:00 μ.μ.  Έναρξη προπώλησης: Τετάρτη 10 Ιουνίου. Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €. Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 12,00 €. Πληροφορίες για το κοινό: 210 72.82.333, www.megaron.gr.