ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στην Τεχνόπολη

Δημοσίευση 14 Αυγούστου 2015, 13:43 / Ανανεώθηκε 14 Αυγούστου 2015, 13:43
Η Φωτεινή Βελεσιώτου στην Τεχνόπολη
Facebook Twitter Whatsapp

Η σπουδαία ερμηνεύτρια ανατρέχει στα τραγούδια που αγάπησε σε μια συναυλία στην οποία θα την πλαισιώνουν αγαπημένοι της συνάδελφοι στις 2 Σεπτεμβρίου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια ανατρέχει στα τραγούδια που αγάπησε σε μια συναυλία στην οποία θα την πλαισιώνουν αγαπημένοι της συνάδελφοι στις 2 Σεπτεμβρίου.

Από το 2008, όταν μας συστήθηκε με το τραγούδι «Μέλισσες», η Φωτεινή Βελεσιώτου ακολουθεί τη δική της μοναχική πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή με προσεκτικές επιλογές τραγουδιών και επιλεγμένες εμφανίσεις σε μικρές κυρίως σκηνές. Σε αυτές τις εμφανίσεις της η ερμηνεύτρια με την ιδιότροπη και απόλυτα χαρακτηριστική φωνή παρουσιάζει τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριό της αλλά και κομμάτια της Σωτηρίας Μπέλλου και του Βασίλη Τσιτσάνη, του Άκη Πάνου, του Δήμου Μούτση, του Διονύση Σαββόπουλου, του Νικόλα Άσιμου, του Σταμάτη Κραουνάκη και άλλων νεώτερων τραγουδοποιών.

Στην πρώτη μεγάλη συναυλία της στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η Φωτεινή Βελεσιώτου θα ανατρέξει σε όλα αυτά τα τραγούδια που αγάπησε και την διαμόρφωσαν ως ερμηνεύτρια χωρίς, φυσικά, να παραλείψει τις μεγάλες επιτυχίες της, τις «Μέλισσες», τη «Στάχτη» και το «Είδα του τρελού τα κλάματα». Μαζί της θα βρεθούν στη σκηνή οι φίλοι της Eυγένιος Δερμιτάσογλου, Παντελής Θαλασσινός, Λιζέτα Καλημέρη, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης και Σταύρος Σιόλας.

Τη διεύθυνση της ορχήστρας και την ενορχήστρωση των τραγουδιών θα επιμεληθεί ο Νίκος Παπαδογιώργος.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα έναρξης: 21:00. Τιμές εισιτηρίων:10 € (προπώληση), 12 € (ταμείο), 14 € (καθήμενοι). Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων καλέστε στο τηλ. 302103460981  ή επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.technopolis-athens.com .