ΜΟΥΣΙΚΗ

Let’s swing again για τα παιδιά

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2015, 21:01 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2015, 11:12
Let’s swing again για τα παιδιά
Facebook Twitter Whatsapp

Οι Athens Swing Cats χορεύουν στους ρυθμούς εννέα ελληνικών μουσικών σχημάτων σε μια συναυλία για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.

Οι Athens Swing Cats χορεύουν στους ρυθμούς εννέα ελληνικών μουσικών σχημάτων σε μια συναυλία για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.

Το ετήσιο μουσικοχορευτικό φεστιβάλ Swing For Hope 2015 θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Οι πάντα αεικίνητοι

Οι Athens Swing Cats, η πρώτη Lindy Hop ομάδα της πρωτεύουσας που απαρτίζεται από επαγγελματίες χορευτές και δάσκαλους του χορού, θα χορέψουν στους ρυθμούς των εννέα δημοφιλέστερων ελληνικών συγκροτημάτων της swing σκηνής, των  Diminuita Le Petit Big Band, Γιώργης Χριστοδούλου, Johnny Vavouras & The Cadillacs, Nastazia & the Jazzuars,  Ilias & the Notorious Troupe, Vanila Swing,  Xenia & Plastelini MusikLab, Les Enfants de Pigalle και JazzMatazz για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού, του φιλανθρωπικού οργανισμού για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών στη χώρα μας.

Ο συσχετισμός αυθεντικής jazz του Μεσοπολέμου, Burlesque και Lindy hop με το φλέγον θέμα της προστασίας των παιδιών μόνο χαμόγελα μπορεί να γεννήσει. Γι’ αυτό όλοι εμείς που αγαπάμε τον χορό και τον γεμάτο ήχο των φημισμένων brass bands και θέλουμε να κάνουμε το καλό και να δώσουμε ελπίδα στα παιδιά που φιλοξενούνται σήμερα στα 14 Σπίτια του οργανισμού, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου με χαρά και διάθεση προσφοράς.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι: 1. Έξω από την αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής θα λειτουργεί μπαζάρ με προϊόντα του Χαμόγελου του Παιδιού∙ ρίξτε μια ματιά γιατί μέρες ονομαστικών γιορτών κι όλοι θα αγοράσουμε το κατιτίς μας. 2. Τα έσοδα από την εκδήλωση διατίθενται εξ ολοκλήρου στον φιλανθρωπικό οργανισμό αφού όλοι οι συντελεστές της βραδιάς έχουν παραιτηθεί από τις αμοιβές τους.

Swing For Hope 2015, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Banquet,  Σάββατο 3 Οκτωβρίου, 19:30 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου: 4 € Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.  210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ www.megaron.gr.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr