ΜΟΥΣΙΚΗ

Play από την Έλλη Πασπαλά και τον Vassilikos

Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου 2015, 13:23 / Ανανεώθηκε 19 Οκτωβρίου 2015, 11:41
Play από την Έλλη Πασπαλά και τον Vassilikos
Facebook Twitter Whatsapp

Οι δύο ερμηνευτές επιστρέφουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus έτοιμοι για παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς.

Οι δύο ερμηνευτές επιστρέφουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus έτοιμοι για παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς.

Τους συνδέει το κοινό καλλιτεχνικό όραμα, οι ίδιες ευαισθησίες και η απέραντη αγάπη τους για τον Μάνο Χατζιδάκι. Ο λόγος για την Έλλη Πασπαλά και τον Vassilikos, οι οποίοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από μια δεκαετία περίπου για να ηχογραφήσουν τα «Reflections» του Μάνου Χατζιδάκι όπως τα διασκεύασαν οι Raining Pleasure και κόλλησαν.

Πέρυσι λοιπόν επανάλαβαν το πείραμα από τη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus, με διευρυμένο ρεπερτόριο αυτή τη φορά, το οποίο περιελάμβανε Χατζιδάκι, Beatles, Αττίκ, Tσιτσάνη, ακόμα και Joni Mitchell. Η συνάντησή τους ήταν γεμάτη απρόοπτα, ένα μουσικό παιχνίδι χωρίς κανόνες, με καλή παρέα (ο David Lynch στα πνευστά και ο Τάκης Φαραζής στα πλήκτρα) και διάθεση για επικοινωνία και αυτοσχεδιασμό.

Φέτος το πείραμα επαναλαμβάνεται. Η Έλλη Πασπαλά στο τραγούδι, στο πιάνο και στα κρουστά, θα διασταυρώσει το ξίφος της με τον Vassilikos στο τραγούδι, στην κιθάρα, στο μπάσο και στα τύμπανα επί τρία Σάββατα (24 και 31 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου) σε έναν αγώνα στον οποίο είμαστε όλοι καλεσμένοι.

Έλλη Πασπαλά και Vassilikos – Play, Σταυρός του Νότου Plus, Φραντζή 14, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975, www.stn.gr. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 24 και 31 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου, ώρα 10:30. Είσοδος με μπύρα ή κρασί 14 ευρώ, μπουκάλι κρασί 60 ευρώ (ανά δύο άτομα), τιμή φιάλης 120 ευρώ (ανά τέσσερα άτομα).

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr