ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Βασίλης Σκουλάς και η Μελίνα Ασλανίδου στο Μέγαρο

Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου 2015, 14:22 / Ανανεώθηκε 29 Οκτωβρίου 2015, 14:12
Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Βασίλης Σκουλάς και η Μελίνα Ασλανίδου στο Μέγαρο
Facebook Twitter Whatsapp

Οι τρεις ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους σε μια μουσική παράσταση-αφιέρωμα στον Πόντο, την Ήπειρο και την Κρήτη τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.

Οι τρεις ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους σε μια μουσική παράσταση-αφιέρωμα στον Πόντο, την Ήπειρο και την Κρήτη τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.

«Αυτή η γη έχει φωνή» τιτλοφορείται η παράσταση-συναυλία που θα δώσουν ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Βασίλης Σκουλάς και η Μελίνα Ασλανίδου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα που έρχεται. Μια παράσταση σε παραδοσιακούς μουσικούς δρόμους του Πόντου, της Κρήτης και της Ηπείρου, όπου κυρίαρχο ρόλο θα παίζουν οι συνθέσεις του Χρήστου Παπαδόπουλου (Τα Παιδιά από την Πάτρα).

Συνεπικουρούμενοι από δύο κορυφαίους εκφραστές της ποντιακής μουσικής παράδοσης, τον Δημήτρη Καρασαββίδη και τον Αλέξη Παρχαρίδη, οι τρεις τραγουδιστές θα μοιραστούν μαζί μας τραγούδια για τον έρωτα και τον χωρισμό, για το κέφι, τη χαρά και τη λύτρωση, τραγούδια φτιαγμένα από τα στέρεα υλικά της παράδοσης, ιδωμένης μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης εποχής.

Την παράσταση, που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο χωρίς τη συμμετοχή του Γιάννη Πλούταρχου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το καλοκαίρι οι κάτοικοι της περιφέρειας αφού στα σχέδια των συντελεστών βρίσκεται μια μεγάλη περιοδεία σε πόλεις που φιλοξενούν κοινότητες Ποντίων, την Ήπειρο και την Κρήτη.

«Αυτή η γη έχει φωνή», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ώρα 20:30. Τιμές εισιτηρίων: € 15 (φοιτητικό), €18, €25, €32, €40 (διακεκριμένη ζώνη). Προπώληση εισιτηρίων: Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, στα εκδοτήρια του Μεγάρου, Ομήρου 8, Αθήνα, στα τηλέφωνα 210 7282333 και 210 7282367 (ομαδικές κρατήσεις) και στο www.megaron.gr.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr