ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus

Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου 2015, 17:11 / Ανανεώθηκε 2 Νοεμβρίου 2015, 17:11
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus
Facebook Twitter Whatsapp

Το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη κάνει ποδαρικό το σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου στη νέα μουσική σκηνή που ανοίγει στην Αθήνα.

Το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη κάνει ποδαρικό το σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου στη νέα μουσική σκηνή που ανοίγει στην Αθήνα.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές είναι κατεξοχήν καλοκαιρινή απόλαυση –στους Αθηναίους αναφερόμαστε, όχι στους Θεσσαλονικιούς. Ίσως γι’ αυτό τους έχουμε συνδέσει με ανοιχτούς χώρους και δη με τον Λυκαβηττό.

Φέτος ωστόσο οι όροι αλλάζουν. Οι τροβαδούροι εκ Θεσσαλονίκης κατέρχονται στην πρωτεύουσα για να εγκαινιάσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το νέο μουσικό στέκι, αδερφάκι του κινηματογράφου Ίλιον. Σε φουλ φόρμα και με σχεδόν φουλ σύνθεση θα μας τραγουδήσουν «Από το Πάρκο στη Μυροβόλο» και άλλα γνωστά και αγαπημένα σε ένα πρόγραμμα «χωρίς πρόγραμμα», με οδηγό τη διάθεση της στιγμής.

Κάθε εμφάνιση των Χειμερινών Κολυμβητών στην Αθήνα αποτελεί αιτία χαράς για τους χιλιάδες φίλους του συγκροτήματος που κάνουν μαύρα μάτια για να τους δουν και να τους ακούσουν. Οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν, ιδιαίτερα αυτοί που προτιμούν να απολαμβάνουν τη μουσική τους καθιστοί και με μια σχετική άνεση, καλούνται να λάβουν εγκαίρως μέτρα.

Το συγκρότημα απαρτίζουν οι:

Aργύρης Μπακιρτζής: φωνή
Θοδωρής Ρέλλος: κλαρίνο,σαξόφωνο
Κώστας Βόμβολος: ακορντεόν
Κώστας Σιδέρης: τζουράς, φωνή
Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσσο, φωνή
Μπάμπης Παπαδόπουλος: κιθάρα
Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι
Διονύσιος Ρούσσος: αναπληρωματική κιθάρα
Δημήτρης Πολυζωίδης: βιολί (θα απουσιάζει αφού ζει μόνιμα στο εξωτερικό)

Χειμερινοί Κολυμβητές, Ίλιον Plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 22:00. Είσοδος 12 Ευρώ με ποτήρι κρασί ή μπύρα. Τηλ κρατήσεων: 210 8824383, 6973689899.