ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιώτα Νέγκα και Θέμης Καραμουρατίδης στο Passport-Κεραμεικός

Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου 2015, 15:50 / Ανανεώθηκε 17 Δεκεμβρίου 2015, 13:00
Γιώτα Νέγκα και Θέμης Καραμουρατίδης στο Passport-Κεραμεικός
Facebook Twitter Whatsapp

 

Η τραγουδίστρια και ο συνθέτης παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά «Τελευταίος εαυτός» τα Σάββατα 26 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου

Η τραγουδίστρια και ο συνθέτης παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά «Τελευταίος εαυτός» τα Σάββατα 26 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου.

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης είναι συνεργάτες από τα παλιά. Τόσα χρόνια μαζί  στη δισκογραφία και στις ζωντανές εμφανίσεις, η χημεία τους έχει δοκιμαστεί και, όπως μαρτυρούν οι θαυμαστές τους, έχει περάσει τις εξετάσεις.

Η νέα τους συνεργασία έχει περισσότερες από μία διαστάσεις. Καταρχήν πρόκειται για την παρουσίαση του νέου τους άλμπουμ με τίτλο «Τελευταίος εαυτός» που κυκλοφορεί από την Feelgood Records. Ένα άλμπουμ σε μουσική Καραμουρατίδη και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου με έντεχνα λαϊκά κομμάτια που σφραγίζει με τη φωνή της η Νέγκα.

Κατά δεύτερον πρόκειται για τη «γέννηση» μια μουσικής παράστασης η οποία έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Με τραγούδια από την κοινή τους διαδρομή, παλιά («Καινούριο Φιλί») και νέα, καθώς και από την προσωπική δισκογραφία καθενός («Ουζερί Τσιτσάνης»), η παράσταση «Τελευταίος εαυτός» είναι μια πρόταση που θα ενθουσιάσει τους φίλους τους και θα ικανοποιήσει όλους εκείνους που αναζητούν στα ακούσματά τους την χροιά του αυθεντικού.

Οπότε, σπεύσατε να κάνετε τις κρατήσεις σας.

Παίζουν οι μουσικοί:

Μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς: Νίκος Κατσίκης
Κιθάρα, μπουζούκι: Σωτήρης Καστάνης
Βιολί, μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κοντραμπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τύμπανα: Κρίτων Μπελλώνιας
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Φώτα: Αλέξανδρος Προδρόμου
Κινησιολογική -σκηνική επιμέλεια: Δημόκριτος Σηφάκης

Passport-Κεραμεικός, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα, τηλ. 210 5222203.