ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Αλέκα Κανελλίδου «Μόλις Χθες» στο Half Note Jazz Club

Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου 2015, 19:01 / Ανανεώθηκε 16 Δεκεμβρίου 2015, 11:44
Η Αλέκα Κανελλίδου «Μόλις Χθες» στο Half Note Jazz Club
Facebook Twitter Whatsapp

Η ερμηνεύτρια με την χαρακτηριστική φωνή επιστρέφει επί σκηνής για λίγες μόνο εμφανίσεις μαζί με το κουαρτέτο του Τάκη Φαραζή.

Η Αλέκα Κανελλίδου έχει το δικό της κοινό που την ακολουθεί πιστά όπου κι αν πάει, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ένα κοινό πολυσυλλεκτικό, κάθε ηλικίας, που συγκινείται πάντα από τη βραχνάδα της φωνής της, την ήρεμη δύναμη της ερμηνείας της και το ρεπερτόριό της που περιλαμβάνει διαμαντάκια ελλήνων και ξένων συνθετών, πάντα με μια ιδιαιτερότητα στην ενορχήστρωση.

Η Αλέκα Κανελλίδου έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από το σιρκουί της νυχτερινής Αθήνας. Κάνει λίγες εμφανίσεις κάθε χρονιά, σε χώρους που πληρούν τα αισθητικά κριτήριά της και με συνεργάτες που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με την ίδια, όπως ο Τάκης Φαραζής, διακεκριμένος πιανίστας και συνθέτης τζαζ μουσικής. Σε αυτές επιλέγει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της αλλά και αγαπημένα της κομμάτια ελλήνων και ξένων σε αναπάντεχες διασκευές.

Οι φετινές εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο Half Note Jazz Club δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση στον κανόνα. Οι πιστοί θα απολαύσουμε την βαθιά βελούδινη της σε τραγούδια διαλεγμένα από τη δεξαμενή του διεθνούς ρεπερτορίου σε τζαζ ενορχηστρώσεις έξω από τα συνηθισμένα.

Μαζί της  οι μουσικοί:

Γιάννης Παπαναστασίου – σαξόφωνο
Τάκης Φαραζής – πιάνο
Πέτρος Βαρθακούρης – κοντραμπάσο
Θάνος Χατζηαναγνώστου – τύμπανα

Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρ. & Σαβ. 22:30, Δευτ.-Τρι.-Τετ.-Πεμ. & Κυρ. 21:30, 18 έως 23 Δεκεμβρίου. Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β' Ζώνη), 30 ευρώ (Α' Ζώνη). Πληροφορίες – προπώληση εισιτηρίων: 210 9213310, www.halfnote.gr, www.artinfo.gr, www.viva.gr και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots & ΙΑΝΟΣ, Media Markt.