ΜΟΥΣΙΚΗ

Στην Καλλιθέα (του Φοίβου Δεληβοριά) θα γίνει πάρτι

Δημοσίευση 16 Μαρτίου 2016, 13:01 / Ανανεώθηκε 16 Μαρτίου 2016, 13:21
Στην Καλλιθέα (του Φοίβου Δεληβοριά) θα γίνει πάρτι
Facebook Twitter Whatsapp

Ο τραγουδοποιός μας περιμένει το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Passport – Κεραμεικός Upstairs για ένα πανηγυρικό live-party

Ο τραγουδοποιός μας περιμένει το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Passport – Κεραμεικός Upstairs για ένα πανηγυρικό live-party

Η νοσταλγία είναι της μόδας. Όσο και αν οι αρνητές της την καταδικάζουν ως οπισθοδρομική –το αισθητικό «όπιο» του λαού- αυτή ξεφυτρώνει παντού, όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουμε και τα πράγματα γύρω μας αλλάζουν.

Η νοσταλγία του Φοίβου Δεληβοριά έχει όνομα, γεωγραφικό προσδιορισμό και χρονικές συντεταγμένες. Τοποθετείται στα πέριξ της πλατείας Δαβάκη (Καλλιθέα) την «ένδοξη» δεκαετία του ’80,  όταν ο κανταδόρος-τραγουδοποιός μεγάλωνε εκεί και οι γύρω δρόμοι αποτελούσαν το σκηνικό για τις πρώτες περιπλανήσεις και περιπέτειές του.

Η «Καλλιθέα» (κυκλοφορεί από την Inner Ear) τον Φλεβάρη μετακόμισε στον Κεραμεικό, στο ολοκαίνουργιο Passport – Κεραμεικός Upstairs. Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσίασε τα 11 τραγούδια του δίσκου –και όχι μόνο- για το κοινό του που τον ακολουθεί εδώ και χρόνια αγόγγυστα από γειτονιά σε γειτονιά κι από σκηνή σε σκηνή.Τραγούδια που διηγούνται ιστορίες για πραγματικούς ανθρώπους, για δρόμους και πλατείες που, ακόμα κι αν δεν τις περπατήσαμε, πάντως μοιάζουν πολύ με αυτές τις οποίες περπατήσαμε.

Τώρα, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εμφανίσεων του, ο Φοίβος Δεληβοριάς μας προσκαλεί σε ένα πανηγυρικό live-party με αέρα άλλης εποχής και φουλ γκάζια.

Θα είμαστε όλοι εκεί.

Φοίβος Δεληβοριάς – Καλλιθέα, Passport – Κεραμεικός Upstairs, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα, τηλ. 2105222203.  Σάββατο19 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr