ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Πετρολούκας Χαλκιάς είναι jazz

Δημοσίευση 15 Μαρτίου 2016, 19:31 / Ανανεώθηκε 15 Μαρτίου 2016, 19:31
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς είναι jazz
Facebook Twitter Whatsapp

Ο κορυφαίος κλαρινίστας και ο ερμηνευτής του ηπειρώτικου τραγουδιού Αντώνης Κυρίτσης θα εμφανιστούν για τέσσερα βράδια στο Half Note Jazz Club

Ο κορυφαίος κλαρινίστας και ο ερμηνευτής του ηπειρώτικου τραγουδιού Αντώνης Κυρίτσης θα εμφανιστούν για τέσσερα βράδια στο Half Note Jazz Club

Ένα αυθεντικό ηπειρώτικο πανηγύρι θα ζήσουν εκείνοι που θα βρεθούν από 24 έως 27 Μαρτίου στο Half Note Jazz Club. Ο Πετρολούκας Χαλκιάς, ένας από τους κορυφαίους κλαρινίστες στην Ελλάδα σήμερα, και ο ερμηνευτής του δημοτικού τραγουδιού Αντώνης Κυρίτσης, θα δώσουν σε εμάς τους κατοίκους του κλεινού άστεως μια γεύση από τη μουσική κληρονομιά του τόπου τους, όπως αυτοί την αντιλαμβάνονται και την μεταλαμπαδεύουν.

Διότι ο Πετρολούκας Χαλκιάς δεν αρκείται στην δεξιοτεχνική αναπαραγωγή της παράδοσης. Στην πολυετή καριέρα του έχει συμπράξει με διακεκριμένους μουσικούς από διαφορετικούς χώρους (rock, jazz, blues  και ethnic) επιδεικνύοντας μοναδική μουσική ευρηματικότητα και αυτοσχεδιαστικό ταλέντο. Και με αυτά και με εκείνα έχει συμβάλλει όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια στη διάδοση της ελληνικής μουσικής.

Μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του Αντώνη Κυρίτση θα παρουσιάσουν στο Half Note Jazz Club ένα πρόγραμμα με αυθεντικό ηπειρώτικο χρώμα και jazz διάθεση.

Θα τους υποδεχθούμε όπως τους αξίζει.

Πετρολούκας Χαλκιάς &  Αντώνης Κυρίτσης, Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς.  Από Πέμπτη 24 έως και Κυριακή 27 Μαρτίου (Παρ. & Σαβ. 22:30, Πεμ. & Κυρ. 21:30).  Είσοδος (με ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα): 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη). Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr