current views are: 12

13 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση15:41

Stavento, Ανδριάνα Μπάμπαλη και Rous σήμερα στο Θέατρο Βράχων

Η πιο «δροσερή» συναυλία του καλοκαιριού την Πέμπτη 14 Ιουλίου

Δημοσίευση 15:41’

Η πιο «δροσερή» συναυλία του καλοκαιριού την Πέμπτη 14 Ιουλίου

Η πιο «δροσερή» συναυλία του καλοκαιριού την Πέμπτη 14 Ιουλίου

Επιτέλους, μια δροσερή νότα στο συναυλιακό μενού του καλοκαιριού. Οι Stavento, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Rous ετοιμάζονται αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου να ανέβουν στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για να μας πουν τραγούδια χαρούμενα και «ανεβαστικά» που θα μας ανεβάσουν στ’ αστέρια.

Μετρήστε επιτυχίες: Στα 11 χρόνια δισκογραφικής καριέρας τους οι Stavento μας έχουν δώσει επιτυχίες όπως τα «Πόσο ακόμα», «Πριν σε γνωρίσω», «Όμορφη», «Πηδάω τα κύματα», «Άσπρο πάτο», «Για σένα που λατρεύω», «Ήπια» αλλά και τραγούδια από τον νέο τους δίσκο, όπως «Το μαντήλι», «Νερό και χώμα», «Κάτω απ’ το πουκάμισό μου» και «Ακόμα ονειρεύομαι».

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Rous από την άλλη έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στις πρόσφατες εμφανίσεις τους παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με προσωπικές επιτυχίες τους και τραγούδια των αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

Στην κοινή τους εμφάνιση οι Stavento –μαζί με τη Σοφία Κουρτίδου-, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Rous θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα «χωρίς στεγανά», με δικά τους και ξένα, με νέα και παλιά που θα μας απογειώσει και θα μας κάνει να σηκωθούμε από τα καθίσματά μας.

Stavento, Ανδριάνα Μπάμπαλη και Rous  θέατρο Βράχων, Πέμπτη 14 Ιουλίου. Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (περιορισμένος αριθμός), 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (είσοδος). Προπωλήσεις εισιτηρίων: τηλ. 211 1000365, www.ticket365.gr.

 


σχετικα αρθρα