current views are: 12

4 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση15:56

Η Μόνικα βγαίνει… στον Κήπο

Με «Hey Hallelujah» η τραγουδοποιός ανανεώνει το ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό για την Παρασκευή 2 Σεπεμβρίου

Δημοσίευση 15:56’

Με «Hey Hallelujah» η τραγουδοποιός ανανεώνει το ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό για την Παρασκευή 2 Σεπεμβρίου

Με «Hey Hallelujah» η τραγουδοποιός ανανεώνει το ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό για την Παρασκευή 2 Σεπεμβρίου

Το φθινόπωρο είναι ακόμα μακριά –ιδαίτερα για εκείνους που δεν έχουν ακόμα ξεμυτήσει από τα αστικά κέντρα- όμως, όταν πρόκειται για καλλιτέχνες που δεν μας κάνουν συχνά την τιμή να τους βλέπουμε live, δεν βλάπτει να λαμβάνει κανείς έγκαιρα τα μέτρα του.

Ας αρχίσουμε από τα νέα. Η Μόνικα, αγαπημένη τραγουδοποιός της νεάς –και λίγο πιο ώριμης- γενιάς, μετά από δώδεκα μήνες περιοδείας σε Ευρώπη και Αμερική, θα εμφανιστεί στην Αθήνα, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, στο πλαίσιο της εκστρατείας προώθησης του άλμπουμ της “Secret In The Dark”,  που επανακυκλοφόρησε σε παγκόσμια διανομή τον Οκτώβριο του 2015. Μαζί της θα βρίσκονται τέσσερις από τους πλέον ταλαντούχους και ανερχόμενους μουσικούς της Νεοϋρκέζικης σκηνής που τη συνόδευσαν στην περιοδεία της από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες και από το Λονδίνο στο Παρίσι καισ τις Bρυξέλλες: ο JB Flatt (μπάσσο), ο Frank Locrasto (πλήκτρα), ο Jesse Barnez (κιθάρα) και ο Charles Ferguson (τύμπανα).

Ο τίτλος της παράστασης «Hey Hallelujah» είναι εμπνευσμένος από ένα καινούριο και ακυκλοφόρητο κομμάτι της Μόνικα το οποίο θα ακουστεί για πρώτη φορά στον Κήπο, στην μοναδική συναυλία της στην Αθήνα για το 2016.

Η ατμόσφαιρα της συναυλίας θα είναι εμπνευσμένη από την εξωτική Πολυνησία (Planet Tiki την περιγράφουν οι διοργανωτές), ό,τι πρέπει δηλαδή για να ξελαγράρουμε και να προσαρμοστούμε μελωδικά στο αστικό περιβάλλον.

«Hey Hallelujah» από τη Μόνικα, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Παρασκευή 2 Σεπεμβρίου, ώρα 20:30. Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ προπώληση, 14 ευρώ ταμείο. Εισιτήρια προπωλούνται στα Εκδοτήρια του Μεγάρου  και στα καταστήματα Γερμανός. Αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE. Όλοι οι πελάτες της COSMOTE θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Monika με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1, κάνοντας χρήση του COSMOTE DEALS for YOU κωδικού τους, τον οποίο μπορούν να τον αποκτήσουν είτε στέλνοντας κενό sms στο 19019 από κινητό COSMOTE, είτε καλώντας στο 13019 από σταθερό COSMOTE, είτε μέσω του www.cosmote.gr/dfy (χρέωση 0,50€/ κωδικό).Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr/dfy

Και μια υποσημείωση. Στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς αναβαίνει για λίγες ημέρες ακόμα η παράσταση του έργου του Μπέκετ «Περιμένοντας τον Γκοντό», μια από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς, στην οποία η Μόνικα υπογράφει τη μουσική. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.


σχετικα αρθρα