ΜΟΥΣΙΚΗ

Μίχος – Κόνιακ – Θεοδωράκης στο Σταυρός του Νότου Club

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2016, 20:01 / Ανανεώθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2016, 19:22
Μίχος – Κόνιακ – Θεοδωράκης στο Σταυρός του Νότου Club
Facebook Twitter Whatsapp

Ηλεκτρισμός και συναίσθημα από τρεις ταλαντούχους καλλιτέχνες της νέας γενιάς κάθε Σάββατο από 24 Σεπτεμβρίου

Ηλεκτρισμός και συναίσθημα από τρεις ταλαντούχους καλλιτέχνες της νέας γενιάς κάθε Σάββατο από 24 Σεπτεμβρίου

Ο Σταυρός του Νότου έγινε αισίως είκοσι χρονών. Όμως, αντί να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης, όπως θα περίμενε κανείς, γίνεται ακόμα πιο νεανικός, με ανοίγματα σε νέες φωνές και σχήματα.

Έτσι, φέτος τη σεζόν στο Club ανοίγουν τρεις ταλαντούχοι καλλιτέχνες που έκαναν τα πρώτη βήματά τους την τελευταία πενταετία. Ο Αλέξανδρος Μίχος, γνωστός μας από τη συμμετοχή του στους 15 50, η «μεθυστική» Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης (On the Road), μαζί με την μπάντα του μαγαζιού, θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα από το έντεχνο τραγούδι ως το ροκ κάθε Σάββατο από τις 24 Σεπτεμβρίου.

Με επιλογές από την προσωπική τους δισκογραφία, διασκευές και αφιερώσεις στους καλλιτέχνες που αγαπούν, οι τρεις τους θα διασταυρώσουν ειρηνικά τα ξίφη τους επί σκηνής, προσφέροντας στο ακροατήριο βραδιές γεμάτες ηλεκτρισμό και συναίσθημα.

Μαζί τους θα βρίσκονται:

Μουσική Επιμέλεια - Ενορχήστρωση: Παναγιώτης Σαρδέλης & Μουσικοί
Κιθάρες, Φωνή: Κωστής Πυρένης 
Πλήκτρα: Θωμάς Πυρομάλλης
Τύμπανα: Πάνος Σαρδέλης
Μπάσο: Βίκτωρας Κουλουμπής
Βιολί: Δημήτρης Καζάνης
Τρομπόνι-Πνευστά: Χρήστος Σπηλιόπουλος

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου, ο Σταυρός του Νότου γιορτάζει στην Τεχνόπολη και μας προσκαλεί σε ένα τριήμερο μουσικό πανηγύρι με τη συμμετοχή πενήντα περίπου καλλιτεχνών, από τους τακτικούς επισκέπτες των σκηνών του. Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του τριήμερου.

Μίχος – Κόνιακ – Θεοδωράκης στο Σταυρός του Νότου Club, Φραντζη & Θαρυπου 35-37, Ν. Κόσμος, τηλ.  210 9226975. Κάθε Σάββατο από 24 Σεπτεμβρίου, από 22:30. Είσοδος: 12€ με ποτό.