ΜΟΥΣΙΚΗ

Η καρδιά της μουσικής χτυπάει στο El Convento Del Arte

Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου 2016, 23:01 / Ανανεώθηκε 6 Οκτωβρίου 2016, 15:05
Η καρδιά της μουσικής χτυπάει στο El Convento Del Arte
Facebook Twitter Whatsapp

Back Love Us, «Ταξίδι της Ζωής» και Δόμνα Κουντούρη «ανοίγουν» μια υπέροχη σεζόν στο «μοναστήρι της τέχνης»

Back Love Us, «Ταξίδι της Ζωής» και Δόμνα Κουντούρη «ανοίγουν» μια υπέροχη σεζόν στο «μοναστήρι της τέχνης»

Είστε έτοιμοι να ζήσετε βραδιές κεφάτες, βραδιές με χορό, μουσική, θέατρο; Βραδιές που δεν θα ξεχάσετε ποτέ; Το El Convento Del Arte «ανοίγει» τη σεζόν με events που δεν θ’ αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Στις 9 Οκτωβρίου, όπως και στις 16, μας περιμένει μια φαντασμαγορική παράσταση. Μια παράσταση για όλη την οικογένεια με την υπογραφή του Αντώνη Πασβάντη, που «μπερδεύει» γλυκά τραγούδι, ζωντανή μουσική και  λόγο με τη (ζητούμενη) πρωτοτυπία. Το «Ταξίδι της ζωής» είναι ένα στόρι για το θάρρος, τη διαφορετικότητα, την εσωτερική δύναμη, το σεβασμό και -τι άλλο;- την αγάπη. Επιδέξιοι ακροβάτες  και  performers  δημιουργούν με φωτιές, εναέριες βιρτουόζικες χορογραφίες μάς κλείνουν το μάτι, ξυλοπόδαρα και μονόροδο είναι σε γκρο πλαν. Αποτέλεσμα: Μία μοναδική εμπειρία, που δεν χάνεται! Ώρα έναρξης: 18:00 μ.μ.

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Αντώνης Πασβάντης. Παίζουν: Αντώνης Πασβάντης, Σταμάτης Πακάκης, Γιώργος Ομηρίδης, Ρεβέκκα Γκόγκου, Blakemore O'Neil, Ειρήνη Αναστασίου.

Οι αξέχαστες βραδιές μόλις ξεκίνησαν, όμως και τη σκυτάλη στη συνέχεια, στις 13 Οκτωβρίου παίρνουν οι Back Love Us. Με μελωδίες που θυμίζουν το χθες και στίχους που αφορούν στο σήμερα, φτιαγμένες από τον Σπύρο Λιβέρη και διασκευές ελληνικών και διεθνώς αναγνωρισμένων oldies, το γκρουπ διαθέτει ένα ξεχωριστό ρεπερτόριο που γεμίζει ένα 3ωρο ταξίδι με πολύ χορό και κέφι. Έτοιμοι να ξεσηκωθείτε;  Ώρα έναρξης: 21:30 μ.μ.

Ποιοι είναι: Αντώνης Σκαρπέτας, φωνή, Σπύρος Λιβέρης, κιθάρα, φωνή, Λουίζα Πυριόχου, φωνή, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, κιθάρες, Δημήτρης Νάνος, τύμπανα, Δημήτρης Αρβανίτης, μπάσο, Χάρης Πετμεζάς, πλήκτρα.

Το πάρτι στο El Convento Del Arte συνεχίζεται στις 14 Οκτωβρίου με τη Δόμνα Κουντούρη. Η εκκεντρική, ροκ ερμηνεύτρια, που μας συστήθηκε αρχικά απ’ το Fame Story, περιγράφει με τον τρόπο της τι θα μας παρουσιάσει: «Τώρα ξέρω πως δεν έχουν όλα λύση”... Ευτυχώς, γιατί αυτά τ’ άλυτα γίνανε τραγούδια. Άλλα κρύφτηκαν στη σκιά κι άλλα κάλυψαν τις σκιές που έχουμε μέσα μας. Μπήκανε σε σειρά από τον Γιώργο Κεμερλή, άρχισαν να παίζουν από τα ασπρόμαυρα πλήκτρα του Στέλιου Βλασσόπουλου για να βγουν στο φως τραγουδισμένα». Τραγουδισμένα απ’ τη Δόμνα φυσικά, που «Τώρα»…. ξέρει! Ώρα έναρξης: 22:30 μ.μ.

Τips: Η είσοδος για την παράσταση «Ταξίδι της Ζωής» είναι 10 ευρώ και για το live των Back Love Us, όπως και γι’ αυτό της Δόμνας Κουντούρη, 5 ευρώ. Ο χώρος λειτουργεί καθημερινά από τις 21:15 μ.μ. για ποτό και φαγητό.

Εl Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, τηλ. 210 5200602.