ΜΟΥΣΙΚΗ

Αλέκα Κανελλίδου - Γιάννης Σπανός στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Δημοσίευση 2 Μαρτίου 2017, 21:01 / Ανανεώθηκε 2 Μαρτίου 2017, 18:36
Αλέκα Κανελλίδου - Γιάννης Σπανός στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Facebook Twitter Whatsapp

Οι Παρασκευές του Μαρτίου θα έχουν τζαζ χρώμα και βελούδινη υφή, σαν την φωνή της μοναδικής ερμηνεύτριας

Οι Παρασκευές του Μαρτίου θα έχουν τζαζ χρώμα και βελούδινη υφή, σαν την φωνή της μοναδικής ερμηνεύτριας

Σαράντα χρόνια κοινής πορείας στη μουσική σκηνή μετρούν ο Γιάννης Σπανός και η Αλέκα Κανελλίδου. Σαράντα χρόνια αταλάντευτης προσήλωσης στον δικό τους «δρόμο»: ποιοτικό, μελωδικό και διακριτικά ερωτικό.

Αυτόν τον δρόμο θα βαδίσουν μαζί και φέτος τις Παρασκευές του Μαρτίου (προσοχή, είναι μόνο τέσσερις) στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο όπου θα υποδεχτούν τους φίλους τους με τραγούδια σταθμούς της κοινής τους πορείας («Οι νόμοι», «Μαγκονοπήγαδο», «Ήρθε ένας φίλος»), προσωπικές επιτυχίες του καθενός και αναπάντεχες διασκευές σε λαϊκά μονοπάτια. Με όχημα την μοναδική φωνή της Κανελλίδου, οι δύο συνεργάτες θα μας ταξιδέψουν από τις μπουάτ του Παρισιού της δεκαετίας του ’60 έως το σήμερα, χωρίς πρόγραμμα αλλά με πολύ πάθος.

Την ορχήστρα επιμελείται ο πιανίστας Γιώργος Τσοκάνης

Αλέκα Κανελλίδου - Γιάννης Σπανός στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315 600, www.gialino.gr, από την Παρασκευή 3 Μαρτίου και για 4 Παρασκευές στις 22:30. Τιμές: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar, 15 ευρώ με ποτό στο bar, 65 ευρώ η φιάλη το κρασί για 2 άτομα σε τραπέζι, 125 ευρώ η φιάλη του ποτού για 4 άτομα σε4 τραπέζι (ελάχιστη κατανάλωση στο τραπέζι 25 ευρώ). Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr , τηλ. 11876, σ τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.