ΜΟΥΣΙΚΗ

Θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Νεκρή η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή των Iron Maiden

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2020, 21:00 / Ανανεώθηκε 18 Μαΐου 2020, 21:18
Θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Νεκρή η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή των Iron Maiden
Facebook Twitter Whatsapp

Πέρασαν μαζί 29 ολόκληρα χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Το πολύκροτο διαζύγιό τους κόστισε 90 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Νεκρή την πρώην σύζυγό του αντίκρισε ο θρυλικός τραγουδιστής των Iron Maiden Μπρους Ντίκινσον τη Δευτέρα.

Ήταν λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν έφτασε το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά για την γυναίκα με την οποία ο Μπρους Ντίκινσον πέρασε 29 χρόνια.

«Είναι μια πραγματική τραγωδία που φαίνεται να οφείλεται σε ένα τραγικό ατύχημα» δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος πλέον ζει στο Παρίσι με την κατά 15χρόνια νεώτερη του γυμνάστρια Λεάνα Ντόλτσι. «Τα παιδιά μας Όστιν, Γκρίφιν και Κία είναι συντετριμμένα. Από σεβασμό στην Πάντι δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο γι’ αυτή την ανείπωτη και οδυνηρά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας».

Το ζευγάρι που είχε παντρευτεί ύστερα από δύο χρόνια γνωριμίας το 1990, χώρισε, ύστερα από 29 χρόνια γάμου, τον περασμένο Νοέμβριο. Είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον 29χρνο σήμερα Όστιν, την 28χρονη Κία και την 27χρονη Γκρίφιν. Το πολύκροτο διαζύγιό τους κόστισε 90 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Ο χωρισμός τους ήρθε τέσσερα χρόνια αφότου ο τραγουδιστής επέστρεψε στη σκηνή, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο του λάρυγγα και έχοντας την πλήρη συμπαράσταση από την σύζυγό του και τα παιδιά τους.