current views are: 10

10 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση14:53

Η Μαρίζα Ρίζου «πετάει» στο Passport Κεραμεικός

Η τραγουδοποιός μας προσκαλεί να ζήσουμε «Μια άλλη ευτυχία» από τις 11 Νοεμβρίου και για πέντε Σάββατα

Δημοσίευση 14:53’

Η τραγουδοποιός μας προσκαλεί να ζήσουμε «Μια άλλη ευτυχία» από τις 11 Νοεμβρίου και για πέντε Σάββατα

Μόλις «ξεμπέρδεψε» με τα καθήκοντά της στην «Μαντάμ Σουσού», την παράσταση στο Παλλάς της οποίας υπογράφει τη μουσική, και η Μαρίζα Ρίζου βάζει πλώρη για τα παραδοσιακά στέκια της. Εκεί όπου τη συναντούμε κάθε χειμώνα για να μας κεράσει από το αστείρευτο κέφι της, την ικανότητά της να ονειρεύεται και τις μουσικές που αγαπάει.

Θυμηθείτε λοιπόν!  Για τις 11 Νοεμβρίου ορίστηκε το φετινό πρώτο ραντεβού μας στο Passport Κεραμεικός. Με τραγούδια όπως το «Μια άλλη ευτυχία», «Πετάω», «Είναι μικρή η ζωή», «Πάμε μια βόλτα» που ανήκουν στην προσωπική της δισκογραφία, αλλά και πολύ αγαπημένα της κομμάτια άλλων, μεταμορφωμένα σύμφωνα με την προσωπική αισθητική της, η Μαρίζα Ρίζου θα μας ταξιδέψει, θα μας συγκινήσει, θα μας κάνει να γελάσουμε και να ονειρευτούμε .  Όπως εξάλλου λέει και το τραγούδι που έγραψε πρόσφατα για τη  θεατρική παράσταση της «Μαντάμ Σουσού», «Αν πρώτα δεν ονειρευτείς βλαξ, πώς θα το ζήσεις…;»:

Μαζί της θα βρίσκονται οι: Άγγελος Αϊβάζης (κιθάρες/γιουκαλίλι), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), Δημήτρης Κουζής (βιολί, μαντολίνο), Γιώργος Κωστελέτος (τύμπανα), Γιώργος Μουχτάρης (κοντραμπάσο), Μάρκος Χαϊδεμένος (πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων)

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Κατσιάνος – Γιάννης Παξεβάνης
Φώτα: Γιώργος Φωκιανός
Σκηνικά: Ηλένια Δουλαδίρη
Συντονισμός Παραγωγής: Σίσσυ Νικολαίδη

Οργάνωση – Επιμέλεια Παραγωγής: Menta Art Events – www.menta3.com – 2108617577

Η Μαρίζα Ρίζου στο Passport Κεραμεικός, Kεραμεικού 58 και Μαραθώνος, τα Σάββατα 11, 18 και 25 Νοεμβρίου και 2 και 9 Δεκεμβρίου, ώρα 22:30. Είσοδος με στο μπαρ (με μπύρα/κρασι): 13 ευρώ. Πληροφορίες/κρατήσεις: 210 5222203

 


σχετικα αρθρα