ΜΟΥΣΙΚΗ

Gadjo Dilo + Βαγγέλης Γερμανός σε Διπλό Παιχνίδι

Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου 2017, 20:01 / Ανανεώθηκε 2 Νοεμβρίου 2017, 20:14
Facebook Twitter Whatsapp

Ακούστε τον «Κηπουρό» σε manouche de grec εκτέλεση από τον δημιουργό και τη δημοφιλή gypsy jazz μπάντα τις Παρασκευές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Όταν οι Gadjo Dilo συνεργάζονται με τον Βαγγέλη Γερμανό και όταν το gipsy swing «μπερδεύεται» με την «Κρουαζιέρα» και τα «Μπαράκια». Οι Gadjo Dilo «πειράζουν» τα τραγούδια του Γερμανού όπως μόνο εκείνοι ξέρουν και προσθέτουν σε αυτά τον χαρακτηριστικό τους swing ήχο. Και ο Βαγγέλης Γερμανός, ερμηνεύει τις «manouche de grec» επιτυχίες των Gadjo Dilo, δίνοντάς τους τη δική του πινελιά.

Οι μελωδίες του πρωτεργάτη κιθαρίστα της gypsy jazz, Django Reinhardt συναντούνται με αυτές των Μανώλη Χιώτη, Βασίλη Τσιτσάνη και Βαγγέλη Γερμανού. Αγαπημένα τραγούδια μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές και μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε παρέα.

Gadjo Dilo & Βαγγέλης Γερμανός, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315600, www.gialino.gr , Παρασκευές 17, 24 Νοεμβρίου, 1 & 8 Δεκεμβρίου, ώρα 22:30. Τιμές: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar, 14 ευρώ με ποτό στο bar, 15 ευρώ με ποτό στο τραπέζι. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr , τηλ. 11876, καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, viva kiosk, αθηνόραμα.gr.