current views are: 6

18 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση14:09

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μπάντα των Μποέμ

Ο καλλιτέχνης και η παρέα του βάζουν πλώρη για τον Σταυρό του Νότου plus με ιστορίες και τραγούδια σαν… παλιό σινεμά
 

Δημοσίευση 14:09’

Ο καλλιτέχνης και η παρέα του βάζουν πλώρη για τον Σταυρό του Νότου plus με ιστορίες και τραγούδια σαν… παλιό σινεμά
 

Η σχέση του Ρένου Χαραλαμπίδη με τη μουσική είναι βιωματική. Ξεκινάει σαν ψίθυρος, γίνεται σκοπός, σκίρτημα, φλερτ, νοσταλγία, όνειρο. Το κοινό γίνεται μια παρέα που ψάχνει τη μαγεία της βραδιάς. Ο Ρένος μεταμορφώνεται σε κινηματογραφικό ήρωα που τον σκηνοθετεί η νύχτα και η διάθεσή της.

Τραγούδια στοχαστικά, καυστικά, αγάπης, παρλάτες, κωμικά συναντιούνται με ιστορίες, βιώματα, πάθη, έρωτες και εμμονές, δίνοντας απάντηση στο μυστήριο του γιατί ο Ρένος δεν έχει παντρευτεί ακόμα.

Οι μουσικές βραδιές του Ρένου στέκονται σαν σύννεφο πάνω από την πόλη και τη χρωματίζουν, της δίνουν παλμό, ρυθμό και ενέργεια να αντέξει την ιστορία της, να κερδίσει τα στοιχήματά της και να ξυπνήσει με όρεξη, διάθεση και νεανικό ένστικτο.

Η συναυλία του δεν έχει τραγούδια, αλλά ιστορίες ντυμένες με μελωδίες που δικαιώνονται και διεκδικούν την αλήθεια και την ελευθερία τους.

Την Μπάντα των Μποέμ αποτελούν:
Αθηνά Ρούτση (τραγούδι)
Βαγγέλη Καλαμάρα (ντραμς)
Αιμίλιο Μπαριάμα (μπάσο)
Πάνο Ηλίου (κιθάρα)

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μπάντα των Μποέμ στο Σταυρός του Νότου Plus, Φραντζή 14, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975, Πέμπτες 25 Ιανουαρίου και  1 Φεβρουαρίου, ώρα 22:30. Τιμή εισόδου στο μπαρ: 13€ (με μπύρα-κρασί)


σχετικα αρθρα