current views are: 10

2 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση11:17

Τελευταία ευκαιρία! Μαρία Φαραντούρη και Έλλη Πασπαλά μαζί

Οι δύο κορυφαίες ελληνίδες ερμηνεύτριες συνεχίζουν για τρεις ακόμα ημέρες τις εμφανίσεις τους στον Παρνασσό

Δημοσίευση 11:17’

Οι δύο κορυφαίες ελληνίδες ερμηνεύτριες συνεχίζουν για τρεις ακόμα ημέρες τις εμφανίσεις τους στον Παρνασσό

Με μότο «Τα τραγούδια κύκλους κάνουν», ένα πιάνο και ένα σαξόφωνο, οι δύο ερμηνεύτριες που έγραψαν με τις φωνές τους μερικές από τις πιο «ένδοξες» στιγμές της ελληνικής μουσικής μάς δίνουν ραντεβού στην φιλόξενη αίθουσα του Συλλόγου Παρνασσός για τρεις τελευταίες παραστάσεις.

Η Μαρία Φαραντούρη και η Έλλη Πασπαλά θα μας οδηγήσουν σε ένα μυσταγωγικό ταξίδι στους δρόμους του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου –με τζαζ αποχρώσεις- από τα «Νέγρικα» του Λοΐζου και του Νεγρεπόντη μέχρι τη μελοποιημένη ποίηση του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Θάνου Μικρούτσικου, από τις μπαλάντες του Σαββόπουλου και τα ερωτικά της Καραΐνδρου και του Κυπουργού έως τις μελωδικές στιγμές της Ρεμπούτσικα και του Καλαντζόπουλου.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Τάκης Φαραζής: πιάνο
David Lynch: πνευστά – κρουστά

Παραγωγή: Cricos Productions

Μαρία Φαραντούρη και Έλλη Πασπαλά στην Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός , Γεωργίου Καρύτση 8,  πλ. Αγίου (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο), τηλ. 2106109513, 6944303274. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 2, Σάββατα 3 και 10 Φεβρουαρίου στις 21:00. Τιμές εισιτηρίων: από 12€. Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, τηλ 11876, Vivakiosk, καταστήματα: Media Markt, Seven Spots, Reload Stores , βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

 

 


σχετικα αρθρα