ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Athens Tango Ensemble σήμερα στο The Box

Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου 2018, 15:44 / Ανανεώθηκε 13 Φεβρουαρίου 2018, 12:21
Οι Athens Tango Ensemble σήμερα στο The Box
Facebook Twitter Whatsapp

Το κουιντέτο θα παρουσιάσει ένα ακουστικό live με αριστουργήματα της «Χρυσής Εποχής» του αργεντίνικου ταγκό και συνθέσεις του Astor Piazzolla

Ένα από τα καλύτερα μουσικά σχήματα στην Ελλάδα που ασχολούνται με το ταγκό, οι Athens Tango Ensemble, θα εμφανιστούν την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου The Box της πλατείας Μαβίλη σε ένα ακουστικό live… σαν στο σπίτι σας. Ο Δήμος Βουγιούκας (μπαντονεόν, ενορχηστρώσεις), Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), ο Παναγιώτης Μάρκος (πιάνο), ο Δημήτρης Κουφογιώργος (κιθάρα) και ο Κώστας Αρσένης (κόντρα μπάσο) θα ερμηνεύσουν λατρεμένα κομμάτια της «Χρυσής Εποχής» του αργεντίνικου ταγκό (1935-1955) καθώς και συνθέσεις του Astor Piazzolla (tango nuevo) σε έναν μη συναυλιακό χώρο όπου κυριαρχούν ο… αυτοσχεδιασμός και η οικειότητα.

Η συναυλία εντάσσεται στον κύκλο «Μουσική του Κόσμου» που εγκαινίασε πέρυσι το The Box με καταξιωμένους και ανερχόμενους καλλιτέχνες σε unplugged εμφανίσεις.

Οι Athens Tango Ensemble στο The Box, Δορυλαίου 12, πλατεία Μαβίλη, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 21:00. Είσοδος: 10 ευρώ με κρασί ( μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων). Εισιτήρια / Κρατήσεις θέσεων: στο τηλ.210 6463788 και στο ταμείο.

Προσοχή! Το κάπνισμα και τα εν ενεργεία κινητά απαγορεύονται στη διάρκεια της συναυλίας. Προβλέπεται διάλειμμα.