current views are: 9

28 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση18:05

Πόσο «Μποέμ» είστε;

Παρακολουθήστε την κορυφαία όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι στην κλασική σκηνοθεσία του Φράνκο Τζεφιρέλλι live από την Metropolitan Opera σε συνεργασία με τον Όμιλο Antenna

Δημοσίευση 18:05’

Παρακολουθήστε την κορυφαία όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι στην κλασική σκηνοθεσία του Φράνκο Τζεφιρέλλι live από την Metropolitan Opera σε συνεργασία με τον Όμιλο Antenna

Δεκαέξι αίθουσες στην Ελλάδα και στην Κύπρο συμμετέχουν πλέον στο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» που υποστηρίζει ο Όμιλος Antenna. Δεκαέξι αίθουσες στην υπηρεσία του κοινού, που έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει σε απευθείας μετάδοση από την κατάμεστη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του λυρικού τραγουδιού σε κορυφαία έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Οι φίλοι της μουσικής, λοιπόν, σημειώστε! Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, ώρα 19:30, θα προβληθεί η συναρπαστική αναβίωση της όπερας του Τζάκομο Πουτσίνι «Μποέμ» στην κλασική σκηνοθεσία του Φράνκο Τζεφιρέλλι. Η πιο δημοφιλής όπερα στην ιστορία της Metropolitan ανεβαίνει σε νεανική διανομή υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Marco Armiliato. Η κορυφαία Sonya Yoncheva πρωταγωνιστεί ως Μιμί, στην 2η φετινή της εμφάνιση στο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» μετά την εκπληκτική της ερμηνεία στην «Τόσκα» τον περασμένο Ιανουάριο. Απέναντι της βρίσκεται ο Michael Fabiano στον ρόλο του παθιασμένου συγγραφέα Ροντόλφο. Η Susanna Phillips επαναλαμβάνει τον ρόλο της κοκέτας Μουζέτας και ο Lucas Meachem ερμηνεύει τον ρόλο του εραστή της, του ζωγράφου Μαρτσέλο. Συμμετέχουν ακόμα οι Alexey Lavrov και Matthew Rose στους ρόλους των φίλων του Ροντόλφο, Σονάρ και  Κολίν, και ο Paul Plishka ως Μπενουά και Αλτσίντορο. Την παράσταση διευθύνει ο Marco Armiliato.

Ραντεβού το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, ώρα 19:30, σε μια από τις παρακάτω αίθουσες:

1. Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)
2. Θεσσαλονίκη (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης)
3. Βόλος (Κινηματοθέατρο Αχίλλειον)
4. Αλεξανδρούπολη (Δημοτικό Θέατρο)
5. Χανιά (ΚΑΜ)
6. Ρέθυμνο (Σπίτι Πολιτισμού Ρεθύμνου)
7. Σύρος (Θέατρο Απόλλων)
8. Χίος (Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο)
9. Αγρίνιο (Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο)
10. Ζάκυνθος (CINE Φώσκολος)
11. Καστοριά (Αμφιθέατρο ΤΕΙ)
12. Τρίκαλα (Δημοτικός Κινηματογράφος Μύλος)
13. Λεμεσός (Θέατρο Rialto)
14. Λάρνακα (Κ-CINEPLEX)
15. Λευκωσία (Κ-CINEPLEX)
16. Πάφος (Κ-CINEPLEX)

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος «The Met: Live in HD» από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι η Mytilineos.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com.


σχετικα αρθρα