current views are: 15

20 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση14:29

Αγγελική Τουμπανάκη – Μαρία Φαραντούρη σε live «Συνδέσεις»

«Συνδέσεις» και αυτοσχεδιασμοί από την κορυφαία vocal performer Αγγελική Τουμπανάκη και τους εκλεκτούς καλεσμένους της για τρεις Τετάρτες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Δημοσίευση 14:29’

«Συνδέσεις» και αυτοσχεδιασμοί από την κορυφαία vocal performer Αγγελική Τουμπανάκη και τους εκλεκτούς καλεσμένους της για τρεις Τετάρτες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Σε αυτό τον κύκλο των «Συνδέσεων», η Αγγελική Τουμπανάκη συμπράττει με τη Μαρία Φαραντούρη (Τετάρτη 21 Μαρτίου), τον σολίστα του κλαρίνου Θανάση Βασιλόπουλο (Τετάρτη 28 Μαρτίου) και τον συνθέτη και κιθαριστή Νότη Μαυρουδή (Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου), σε μια διαδρομή με τραγούδια – ορόσημα της ελληνικής και διεθνούς δισκογραφίας, με ανοιχτούς ορίζοντες στη διάδραση και την ελευθερία της μουσικής έκφρασης.

Η Αγγελική Τουμπανάκη με τους συνεργάτες της, Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα, Στάθη Άννινο στο πιάνο, Απόστολο Καλτσά στο μπάσο και Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα και το γυναικείο πολυφωνικό σχήμα Terra Voce, δημιουργούν ένα σύγχρονο, πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον με φυσικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, λούπες και πολυφωνίες, αυτοσχεδιασμούς και συνθέσεις – συνδέσεις διαφορετικών χωροχρόνων.

Την ίδια στιγμή, αναπτύσσεται μια διαδραστική συνύπαρξη ήχου και εικόνας, με τον πολυβραβευμένο σκιτσογράφο Soloúp, να ιχνογραφεί τις ιστορίες των τραγουδιών σε πραγματικό χρόνο.

Η ταυτότητα της παράστασης:
Βασίλης Κετεντζόγλου (κιθάρα)
Στάθης Άννινος (πιάνο) 
Απόστολος Καλτσάς (μπάσο, loops)
Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα, pads, loops)
Αγγελική Τουμπανάκη (φωνή, loops)
+
πολυφωνικό σχήμα Terra Voce
Live drawing:  Soloúp

Τετάρτη 21 Μαρτίου | Μαρία Φαραντούρη – φωνή
Τετάρτη 28 Μαρτίου | Θανάσης Βασιλόπουλος – κλαρίνο
Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου | Νότης Μαυρουδής – κιθάρα

Επιμέλεια Προγράμματος: Όλγα Λασκαράτου
Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Καρυώτης
Συμπαραγωγή: Artway – Τεχνότροπον & Red Μoonlight Productions

Η Αγγελική Τουμπανάκη σε live «Συνδέσεις» με τους Μαρία Φαραντούρη (21 Μαρτίου), Θανάση Βασιλόπουλο (28 Μαρτίου) και Νότη Μαυρουδή (4 Απριλίου), Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418550 , www.mcf.gr. Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 16 ευρώ, μειωμένο 13 ευρώ.


σχετικα αρθρα