current views are: 10

6 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση13:50

Οι Deevibes δίνουν… «Στο σώμα ραντεβού» (Official Music Video)

Το υψηλών προδιαγραφών βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη

Δημοσίευση 13:50’

Το υψηλών προδιαγραφών βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη

Ο ήχος, η εικόνα και το άρτιο αποτέλεσμα που συναντάς στους Deevibes και στο νέο τους single βάζουν -φαρδιά πλατιά- την υπογραφή τους στο φετινό καλοκαίρι μεταφέροντάς σου τα «κατάλληλα» χορευτικά… vibes για την έναρξη του! 

«Στο σώμα ραντεβού» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού των Deevibes, σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Βαγγέλης Κωνσταντινίδη.

Το υψηλών προδιαγραφών βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη και για την οπτικοποίηση του χρειάστηκαν τρεις χρονικές φάσεις. Οι Deevibes μάς υποδέχονται σε γνωστό παραθαλάσσιο στέκι της παραλιακής, στη συνέχεια το κλιπ εκτυλίσσεται σε πολυτελές γιοτ και ολοκληρώνεται στην μαγική Υδρούσα.

Οι Deevibes ξεδιπλώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο και την φρεσκάδα τους, έχοντας στο πλευρό τους την Panik Records, η οποία «επενδύει» με μοναδικό τρόπο στο είδος της POP μουσικής.

Οι Deevibes αυτή την περίοδο εμφανίζονται στο Posidonio -το πιο πετυχημένο μουσικό σχήμα αυτή τη στιγμή στην νυχτερινή Αθήνα- και πέρα από το χειροκρότημα κερδίζουν και το highlight της βραδιάς, ερμηνεύοντας επί σκηνής με τον Πάνο Κιάμο την μεγάλη  επιτυχία «Θέλω να σε ξαναδώ».


σχετικα αρθρα