current views are: 5

12 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση15:54

Σήμερα! Ηλίας Λιούγκος και Έλλη Πασπαλά με Χατζιδάκι στον Πειραιά

Οι δύο ερμηνευτές θα δώσουν ανοιχτή συναυλία-αφιέρωμα στον συνθέτη, αύριο, Παρασκευή 13 Ιουλίου προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά

Δημοσίευση 15:54’

Οι δύο ερμηνευτές θα δώσουν ανοιχτή συναυλία-αφιέρωμα στον συνθέτη, αύριο, Παρασκευή 13 Ιουλίου προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά

Αφιερωμένη εξαιρετικά στον Μάνο Χατζιδάκι θα είναι η συναυλία που θα δώσουν αύριο, Παρασκευή 13 Ιουλίου, ο Ηλίας Λιούγκος και η Έλλη Πασπαλά, αγαπημένοι ερμηνευτές του συνθέτη στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά.

Τη συναυλία με τίτλο «Στις αγορές του Μάνου Χατζιδάκι» διοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, στο πλαίσιο μίας κοινής προσπάθειας ανάδειξης του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά, Χαρ. Τρικούπη 31, και του αρχαίου θεάτρου που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο.

Σημειώνεται, ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει εντάξει στο πρόγραμμά της την αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου, με στόχο την πλήρη επαναλειτουργία του και χρηματοδοτεί από ίδιους πόρους τις μελέτες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τα έργα αποκατάστασης που είναι σε φάση εγκρίσεων και δημοπράτησης.

Την ενορχήστρωση της συναυλίας έχει αναλάβει η Στέλλα Κυπραίου και παίζουν οι μουσικοί: Στέλλα Κυπραίου (κιθάρα), Στάθης Κιόσογλου (κλαρίνο, φλάουτο), Μιλτιάδης Παπαστάμου (βιολί, μαντολίνο) και Δέσποινα Στεφανίδου (πιάνο).

Η συναυλία αρχίζει στις 21:00 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.