current views are: 13

23 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:51

To Kremlino, η μουσική σκηνή του Πειραιά, μετακομίζει στο Λιμάνι

Το γνωστό συναυλιακό στέκι μεταφέρθηκε δίπλα στο σταθμό του Ηλεκτρικού και μαζί απέκτησε δεύτερη σκηνή

Δημοσίευση 10:51’

Το γνωστό συναυλιακό στέκι μεταφέρθηκε δίπλα στο σταθμό του Ηλεκτρικού και μαζί απέκτησε δεύτερη σκηνή

To  Kremlino, το αγαπημένο συναυλιακό στέκι του Πειραιά που εδώ και τρία χρόνια φιλοξενεί πληθώρα θεατρικών και πολιτιστικών γεγονότων, μεταφέρθηκε κοντά στον τερματικό σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου, στην καρδιά της βιομηχανικής ζώνης του Πειραιά! Εκεί, περιτριγυρισμένο από τα χρώματα, τα αρώματα  και τους  ήχους της πόλης και των παλιών βιοτεχνιών, έρχεται να προσθέσει τη δική  του μουσική, εις διπλούν.  Διότι δίπλα στο Kremlino, που συνεχίζει στον δρόμο που χάραξε το προηγούμενο διάστημα, από τις 8 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και δεύτερη σκηνή, το Kremlino Gallery Bar . Πρόκειται για ένα χώρο πλήρως εναρμονισμένο με τον χαρακτήρα της περιοχής που φιλοξενούσε παλιά μηχανουργία, όπου θα κυριαρχούν η πέτρα, το σίδερο και το ξύλο, ο οποίος προορίζεται για πιο ροκ καταστάσεις.

Η νέα διεύθυνση του Kremlino είναι Χαϊδαρίου 6 και δίπλα ακριβώς βρίσκεται το Kremlino Gallery Bar.

Κι ενώ στο Kremlino συνεχίζει τις εμφανίσεις του ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης –  «Τσολιάς εν δε Τσόλια μπάντ» με το αχρείων δράμα «Καθαρή εξόδιος», το Kremlino Gallery Bar θα κάνει  πανηγυρική έναρξη το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου με τα Υπόγεια Ρεύματα.

Kremlino, Χαΐδαρίου 6 & Κάστορος, Πειραιάς, τηλ. 210 4100010 https://www.facebook.com/,kremlinostage. Για κρατήσεις στείλτε inbox στο Kremlino