current views are: 2

2 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση18:12

Ικανοποίηση των εμπόρων για το διήμερο των εκπτώσεων

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι έμποροι από την αγοραστική κίνηση στα καταστήματα το Σαββατοκύριακο.

Δημοσίευση 18:12’
αρθρο-newpost

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι έμποροι από την αγοραστική κίνηση στα καταστήματα το Σαββατοκύριακο.

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι έμποροι από την αγοραστική κίνηση στα καταστήματα το Σαββατοκύριακο -χθες πρώτη μέρα των εκπτώσεων και σήμερα Κυριακή- που ήταν ανοικτά τα καταστήματα.

Όπως σημείωσε στο ΑΠΕ-MΠΕ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλης Κορκίδης, ο συνδυασμός των χαμηλών τιμών στην αρχή της χειμερινής περιόδου, ο καλός καιρός και το γεγονός ότι πληρώθηκαν συνταξιούχοι και εργαζόμενοι στο τέλος του μήνα έφεραν τζίρο στα καταστήματα στα σημεία που «παραδοσιακα» συγκεντρώνουν τις προτιμήσεις των καταναλωτών (μεγάλα εμπορικά κέντρα, εκπτωτικά χωριά και δημοφιλείς εμπορικοί δρόμοι σε όλες τις συνοικίες).

Σε ότι αφορά στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν κυρίως στη Θεσσαλονίκη ο κ. Κορκίδης ανέφερε ότι πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά που δεν αλλοιώνουν τη γενική εικόνα.

Οι έμποροι πάντως επισημαίνουν ότι αν και η κίνηση στο διήμερο ήταν ικανοποιητική, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επεκταθεί, το μέτρο της κυριακάτικης λειτουργίας, όλες τις Κυριακές του έτους, σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.


σχετικα αρθρα