current views are: 3

22 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση13:26

Νέα στρατηγική συνεργασία της Eurobank με τη Μαρινόπουλος

Η Eurobank καλωσορίζει τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική λιανεμπορική αλυσίδα Μαρινόπουλος Α.Ε. στην οικογένεια των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Επιστροφή.

Δημοσίευση 13:26’
αρθρο-newpost

Η Eurobank καλωσορίζει τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική λιανεμπορική αλυσίδα Μαρινόπουλος Α.Ε. στην οικογένεια των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Επιστροφή.

Η Eurobank καλωσορίζει τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική λιανεμπορική αλυσίδα Μαρινόπουλος Α.Ε. στην οικογένεια των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Επιστροφή

Σύμφωνα με τη νέα συνεργασία, οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank, περιλαμβανομένων και αυτών που διατίθενται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι οποίες συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιστροφή, για κάθε αγορά με την κάρτα τους στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express της εταιρείας Μαρινόπουλος, κερδίζουν 2% Επιστροφή σε ευρώ. Ταυτόχρονα μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο καλωσορίσματος της εταιρείας Μαρινόπουλος στο Πρόγραμμα, όσοι πραγματοποιήσουν αγορές με τις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τις 21/01/2015 έως και τις 21/02/2015, θα κερδίζουν 5% Επιστροφή, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο όφελος από τις αγορές τους. 

Το πρόγραμμα Επιστροφή απευθύνεται σε πάνω από 2 εκ. κατόχους καρτών Eurobank και επιβραβεύει με ευρώ όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις συμμετέχουσες στο Πρόγραμμα κάρτες τους, σε περισσότερες από 6.000 επιχειρήσεις οι οποίες καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα των καθημερινών τους αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Επιστροφή, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στη βραβευμένη εφαρμογή Επιστροφή app για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.


σχετικα αρθρα