ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γκότσης: Ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας το β΄εξάμηνο του 2016

Δημοσίευση 29 Μαρτίου 2016, 14:42 / Ανανεώθηκε 29 Μαρτίου 2016, 14:42
Γκότσης: Ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας το β΄εξάμηνο του 2016
Facebook Twitter Whatsapp

Την πεποίθηση ότι η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει το β΄εξάμηνο και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και για την κεφαλαιαγορά εξέφρασε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Χ. Γκότσης, παραδίδοντας στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση την Ετήσια Έκθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για το 2015.

 

Την πεποίθηση ότι η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει το β΄εξάμηνο και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και για την κεφαλαιαγορά εξέφρασε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Χ. Γκότσης, παραδίδοντας στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση την Ετήσια Έκθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για το 2015.

Ο κ. Χ. Γκότσης επεσήμανε ότι «το 2015, ομολογουμένως δεν ήταν και το καλύτερο για την ελληνική κεφαλαιαγορά.

Όπως τόνισε:

Για το τρέχον έτος όμως είμαστε αρκετά αισιόδοξοι, ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και το δεύτερο εξάμηνο η οικονομία μας θα ανακάμψει με τη βοήθεια όλων μας και ιδιαιτέρως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η οποία πέρα από τον εποπτικό της ρόλο, αξιοποιεί τις ρυθμιστικές αρμοδιότητες που της παρέχει ο νόμος, ώστε να συμβάλει στην προσφορά εναλλακτικών εργαλείων χρηματοδότησης προς τις υγιείς επιχειρήσεις, βοηθώντας έτσι την πραγματική οικονομία στη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκος Βούτσης επεσήμανε από την πλευρά του:

Εκτιμώ πολύ το έργο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και θεωρώ ότι αποτελεί θεμελιώδη θεσμό για τη λειτουργία της οικονομίας μας. Θα ήθελα επίσης να σας συστήσω τη συνεργασία σας με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υποθέσεων της Βουλής αλλά και το συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, ώστε να υπάρξουν κοινές δράσεις για καλύτερη ενημέρωση σε βάθος των βουλευτών του κοινοβουλίου μας σε οικονομικά θέματα.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr