current views are: 13

27 Απριλίου 2016
Δημοσίευση08:09

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ κατέθεσε αίτηση πτώχευσης

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε εταιρεία σούπερ μάρκετ.  

Δημοσίευση 08:09’

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε εταιρεία σούπερ μάρκετ.  

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε εταιρεία σούπερ μάρκετ.  

Στην εταιρία Αφοί Καρυπίδη, έχουν περάσει τα 131 πρώην σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης που απασχολούν περίπου 1.400 εργαζομένους.

Τα καταστήματα μέχρι πριν από ενάμιση μήνα λειτουργούσαν με τη φίρμα του Ομίλου Μαρινόπουλου, αλλά η συνεργασία-σύμβαση φραντσάιζ διακόπηκε μετά το πρόσφατο deal Μαρινόπουλου-Σκλαβενίτη. Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για πάνω από τέσσερις μήνες, ενώ δεν έχουν πάρει και το επίδομα αδείας του 2015.

Η ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων

«Τα καταστήματα είναι άδεια από εμπορεύματα και τα όποια χρήματα έχουν τα ταμεία δεν ξέρουμε πού πηγαίνουν. Η εταιρεία μάς γεμίζει με υποσχέσεις και ψέματα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο και να παρακολουθούμε απλά τις εξελίξεις.

Σήμερα θέλουμε λύσεις, να πληρωθούμε όλους τους μισθούς μας. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε αυτό που περάσαμε πριν από περίπου δύο χρόνια επί Αρβανιτίδη. Να σταματήσει ο εμπαιγμός από την επιχείρηση που εδώ και μήνες προσπαθεί να μας εφησυχάσει, να μας αποκοιμίσει, να κάνει τις κινήσεις της, να εξασφαλίσει τα δικά της συμφέροντα».


σχετικα αρθρα