ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

O Σταύρος Θωμαδάκης νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ

Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου 2017, 14:50 / Ανανεώθηκε 3 Φεβρουαρίου 2017, 14:42
O Σταύρος Θωμαδάκης νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Σταύρος Θωμαδάκης τοποθετήθηκε νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ, με υπογραφή της σχετικής απόφασης στις 27.1.2017.

Ο Σταύρος Θωμαδάκης τοποθετήθηκε νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ, με υπογραφή της σχετικής απόφασης στις 27.1.2017.

 H τελετή παράδοσης-παραλαβής στον κ. Σταύρο Θωμαδάκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στα κεντρικά γραφεία του ΣΔΟΕ Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92, Ταύρος.

Ποιος είναι ο νέος επικεφαλής της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος

Ο κ. Σταύρος Θωμαδάκης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπηρετεί στο Υπουργείο Οικονομικών από το 1984. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες υπηρεσίες του Υπουργείου,  μεταξύ των οποίων η Κ.Υ. (Κ.Β.Σ. περίπου 5 έτη) και η ΥΠ.Ε.Δ.Α. Από το Νοέμβριο 1996 συμμετείχε στην ομάδα δημιουργίας του Σ.Δ.Ο.Ε., στο οποίο και υπηρέτησε από την έναρξη λειτουργίας του τον Απρίλιο 1997 έως και τον Απρίλιο 2012 που μετατάχθηκε από τον κλάδο των Εφοριακών στον κλάδο των Οικονομικών Επιθεωρητών.

Στην Οικονομική Επιθεώρηση τοποθετήθηκε αρχικά στην Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης Αθηνών και τον Φεβρουάριο 2013 μετακινήθηκε  στη Διεύθυνση Επιθεώρησης Υπηρεσιών. Από το Μάιο 2014, ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.), έως και το Δεκέμβριο 2016, εκτελούσε χρέη αναπληρωτή προϊστάμενου Διεύθυνσης και στη συνέχεια τοποθετήθηκε προϊστάμενος Διεύθυνσης της υπηρεσίας. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συμβουλίων, επιτροπών και ομάδων εργασίας σε θέματα καταπολέμησης  φοροδιαφυγής/αποφυγής.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr