ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στη Lamda Development το IBC

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2012, 17:26 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2012, 17:26
Στη Lamda Development το IBC
Facebook Twitter Whatsapp
Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΤΑΙΠΕΔ, η LAMDA Development ανακοινώνει την απόκτηση του IBC για 90 χρόνια μετά από τη σχετική προσφορά που είχε κατατεθεί για το διαγωνισμό.
Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΤΑΙΠΕΔ, η LAMDA Development ανακοινώνει την απόκτηση του IBC για 90 χρόνια μετά από τη σχετική προσφορά που είχε κατατεθεί για το διαγωνισμό. Η LAMDA Development προχώρησε στην υποβολή προσφοράς, ύψους € 81 εκατομμυρίων, παραμένοντας συνεπής στη στρατηγική αναπτυξιακών επενδύσεων επικεντρωμένων σε εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development, κ. Οδυσσέας Αθανασίου δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εξέλιξη αυτή καθώς η LAMDA Development είναι η πρώτη εταιρία που διακρίνεται σε διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ που αφορά στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Η ουσιαστική και πλήρης εμπορική αξιοποίηση του IBC θα δώσει προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές, στα υφιστάμενα εμπορικά καταστήματα του Golden Hall, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα προσφέρει συνολική τόνωση της εμπορικής κίνησης στην περιοχή. Ευελπιστούμε στην επιτάχυνση και των υπόλοιπων διαγωνισμών που είμαστε βέβαιοι ότι θα σηματοδοτήσουν μία νέα πραγματικότητα για την οικονομία και τη χώρα μας».