ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Get on board στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου 2012, 12:40 / Ανανεώθηκε 9 Οκτωβρίου 2012, 12:40
Get on board στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Facebook Twitter Whatsapp
Μοναδικές προσφορές και χιλιάδες πλούσια δώρα προσφέρει για μια ακόμη χρονιά στους φοιτητές, το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ!  
Μοναδικές προσφορές και χιλιάδες πλούσια δώρα προσφέρει για μια ακόμη χρονιά στους φοιτητές, το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ!  


Από τις 6 Οκτωβρίου έως και τις 6 Νοεμβρίου, όλοι οι φοιτητές που επισκέπτονται τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και θα επωφελούνται των φοιτητικών προσφορών, θα μπαίνουν αυτομάτως στη μεγάλη κλήρωση για πλούσια δώρα μεταξύ των οποίων 10 δωροεπιταγές ΝΕΟSET αξίας 2000€, δωρεάν εξοπλισμό για 5 digital rooms, 22 υποτροφίες από το Mediterranean College και τα IEK ΞΥΝΗ, και 500 prepaid cards έως 250€!  


Και τα φοιτητικά δώρα δεν σταματούν εδώ! Ένα μπλοκ δωροεπιταγών ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας 300€, περιμένει τους φοιτητές με κάθε νέα σύνδεση COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, COSMOTE ΚαρτοΣύμβολαιο, COSMOTE Internet On The Go Student ή COSMOTE Internet Any Way 5GB, ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους Smartphone έως και 90€ φθηνότερα.

  
Για να βγαίνεις πάντα κερδισμένος, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και είσαι μέσα!


* Η προσφορά ισχύει έως 30/11 και η εξαργύρωση των Δωροεπιταγών ισχύει έως 31/12/2012. Το μπλοκ δωροεπιταγών ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας 300€ περιλαμβάνει 10 δωροεπιταγές οι οποίες θα είναι χωρισμένες ανά προϊοντική κατηγορία. Όροι και προϋποθέσεις στο www.germanos.gr

* Ισχύει για νέες συνδέσεις, φορητότητα και μετατροπές καρτοκινητού COSMOTE σε συμβόλαιο στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25 και άνω ή στο ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 25 και άνω, εφόσον ο πελάτης είναι φοιτητής

* Αφορά την περίοδο 8/10 – 17/10 και επιλεγμένα Smartphones